NiceLabel i iChemistry

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Gælder kun for nogle systemer efter anmodning.
Naviger til: iSafe > Etiketter

iChemistry har en funktion til at eksportere etiketdata til en tredjepartsapplikation NiceLabel.

Vi leverer de nødvendige data som eksporteret label.job, som inkluderer sæt af variabler, der bruges til udskrivning med valgt skabelon.

For at bruge NiceLabel eksportfunktion skal du bruge:

NiceLabel Designer Pro https://www.nicelabel.com/design-and-print/pricing-and-comparison

Nice Label Automation)

NiceLabel-drivere til din etiketprinter.

Niceetiket skabelon (iChemistryExampleNew.nlbl)

NiceLabel Automation løsning

Grafik til etiketudskrivning (såsom faresymboler)

Du kan finde et eksempel på etiketskabelon, grafik og automatiseringsløsning fra denne artikel nedenfor.

Intersolia kan ikke yde brugersupport til NiceLabel 2017 eller Automation.

Hvis du har brug for hjælp til at lave en ny etiketskabelon til udskrivning, råder vi dig til at kontakte din NiceLabel forhandler.

Konfiguration og opsætning

1. NiceLabel 2017/2019

Du skal have NiceLabel Designer installeret på din pc for at redigere eller oprette din egen etiketskabelon til iChemistry.

NiceLabel Automation Service skal køre på din pc eller server, der bruges til etiketudskrivning.

Du skal også have en NiceLabel-kompatibel etiketprinter og NiceLabel-drivere installeret på din computer før udskrivning.

2. Udpak NiceLabel.zip

Udpak vedhæftede NiceLabel.zip-fil til din NiceLabel-mappe i mappen Dokumenter (Standardplacering af NiceLabel-etiketter, grafik og løsninger; placeringen kan være forskellig afhængig af din computeropsætning)

3. Tilpas etiketskabelonen

Åbn iChemistryExampleNew.nlbl fra mappen Etiketter i NiceLabel Designer og bekræft indstillinger såsom dokumentegenskaber, printerindstillinger og etiketdimensioner.

4. Tilpas automatiseringsløsning

Eksempel Løsning kan findes fra Solutions-mappen (udtrukket fra NiceLabel.zip i trin 2)

Dette eksempel lytter til en bestemt fil i en mappe Dokumenter\\NiceLabel.

Så snart label.job er ændret, vil Automation forsøge at udskrive etiketten med den valgte printer.

Åbn iCNiceLabel.misx i NiceLabel Automation Builder og rediger File Trigger og dens handlinger

Vælg Labelprinter Handling 1.1 Indstil printer, og vælg din Labelprinter.

Når Trigger er korrekt indstillet, kan du få vist output fra etiketten. Du skal have gemt alle ændringer, før du kører Preview.

Hvis forhåndsvisningen ikke viser nogen fejl, skal du implementere løsningen til Automation Manager og sørge for, at Automation-tjenesten kører.

Det anbefales at bygge din egen løsning og triggere, der matcher dit computermiljø.

Hvis du laver en lille ændring i filen label.job, skal en etiket udskrives ved hjælp af den definerede printer.

Fejlfinding af NiceLabel-udskrifter

Desværre yder vi ikke kundesupport til NiceLabel, da dette er en tredjepartsapplikation.

Hvis du løber ind i problemer med at oprette NiceLabel skabelon eller Automation, råder vi dig til at kontakte din Label Printer eller NiceLabel forhandler.

Udskriv etiketter ved hjælp af iChemistry

1. Åbn et produkt fra iChemistry og klik på "Etiketter"

2. Rediger værdier for etiketten

Før du eksporterer etiketten til NiceLabel, anbefales det at kontrollere og verificere de eksporterede værdier, som vil blive vist på etiketten. Pladsen kan være begrænset afhængigt af etikettens dimensioner.

3. Vælg skabelon til NiceLabel

Klik på forstørrelsesglasset for at vælge, hvilken skabelon der skal bruges til at udskrive etiketten.

Du kan også indtaste, hvor mange etiketter, der skal udskrives.

Når du har valgt skabelonen, skal du klikke på Opret for at downloade en label.job-fil.

Gem label.job-filen i den mappe, som Automation-løsningen lytter til.

4. Printet er udført

Hvis Automation er korrekt indstillet og kører, skal .job-filen have udskrevet etiketten ved hjælp af den valgte .nlbl-skabelon.