Opret en gruppe WPI / BA

Naviger til:
Værktøjer > WPI

Formålet med en gruppe WPI / BA er, hvis du har f.eks 10 farver, der kun afviger lidt i kemisk henseende og ønsker at sætte dem alle sammen i en gruppevurdering. Du kan bestemme klassificering baseret på enten et eller alle produkter.

Opret en ny gruppe WPI

1. For at oprette en ny gruppe WPI skal du klikke på Ny eller vælge et produkt til at start med fra listen Produkt uden WPI .

2. Hvis du vælger et produkt fra listen, skal du vælge Ny og derefter Næste >

Hvis du ikke vælger fra listen, men i stedet klikker direkte på "Ny" i menulinjen, kommer du direkte til trin 3.

3. I rullemenuen "Tilføj produkt" skal du vælge et eller flere produkter, du ønsker at inkludere i din gruppe WPI/BA.

4. Navngiv gruppen og aktiviteten , og se over de resterende felter. Klik derefter på Næste >

Oplysningerne fra SDB er taget fra det første tilføjede produkt, markeret med fed skrift.Du kan redigere disse felter, hvis det er nødvendigt.

For at fjerne et produkt, klik på "x"-symbolet.

5. Tilpas gruppe WPI-oplysninger baseret på SDB'er inkluderet i gruppen.I de næste trin i WPI'en (se nedenfor) kan du vælge hvilket sikkerhedsdatablad du vil kopiere information fra. Til de to første steps kan du vælge, om du ønsker, at informationen kun skal hentes fra ét produkt eller alle produkt gennem funktionen " Flet information fra alle SDB ".

Farer for menneskers sundhed og miljøet

Beskyttelsesforanstaltninger og adfærdsregler

Adfærd i tilfælde af fare

Førstehjælp

Korrekt bortskaffelse

6. Når du har gennemgået trinene, kommer du til en oversigtsside. Disse oplysninger vil være instruktionerne for alle de produkter, der er inkluderet i gruppen. Tilføj om nødvendigt yderligere oplysninger i de forskellige trin ved at klikke på "Tilbage". Vælg, om du vil gem , forhåndsvise en kladde eller udgive .

Du kan derefter finde dine gruppe-WPI'er via Værktøjer > WPI. Hvis de har et grønt flueben, offentliggøres de.

Gruppe WPI vil blive vist i WPI-listen med alle inkluderede produkter anført:

Er det muligt at inkludere et ekstra produkt til WPI/gruppe WPI efter det er færdigt og/eller udgivet?

Ja det er muligt, du bliver nødt til at underskrive WPI'en igen, og det produkt du ønsker at inkludere skal være oplagret i samme afdeling som WPI'en.

Hvis du ønsker at inkludere et ekstra produkt til din WPI/gruppe WPI, efter at den er færdig og/eller udgivet, kan du gøre det ved at klikke i WPI'en og derefter klikke på Rediger.Sørg for, at det produkt, du vil inkludere, er inventeret i afdeling af ​​WPI.

Når du klikker på Rediger, kommer du til den første side af WPI'en, og du kan vælge produkte i rullemenuen.

Efter at produkt er tilføjet, kan du enten gennemgå alle steps i WPI'en igen ved at klikke på Næste flere gange og i sidste trin klikke på Gem/Udgiv.Hvis du ikke behøver at kigge steps igennem igen, kan du klikke på Gem direkte i første trin, hvilket bringer dig tilbage til WPI-listen igen.Klik på WPI igen og derefter på Udgiv.