SDB Service

Naviger til:
Oversigt > Status SDB -opdatering

Intersolia sikrer, at du konsekvent har adgang til opdaterede SDS'er (Sikkerhedsdatablade) inden for iChemistry -platformen. Her er nogle oplysninger om, hvordan SDB tjenesten fungerer i iChemistry.

Kontinuerlig kontrol for opdateringer

udgave af ​​nyt SDB udføres hvert tredje år. Hvis vi modtager informationen om, at det nuværende SDB er blevet opdateret med nyere udgivelser i mellemtiden, vil det blive tilføjet til iChemistry.

Intersolie garanterer, at der ikke går mere end 36 måneder fra udgivelsesdatoen, til vi foretager den næste kontrol af opdateringer for hvert SDB , du har inventeret i iChemistry.

Eksempel: Hvis et SDB har udgave 09-09-2021, indstilles den næste check automatisk til 09-09-2024.

Hvis et SDB er ældre end tre år, foretages en ny udgave årligt. Leverandøren har med andre ord kontrakt om en gang om året at kontrollere, om SDB er blevet opdateret.

Hvis SDB ikke opdateres ved næste kontrol, bliver det markeret som "gammelt, men gyldigt", og næste kontrol vil blive sat til om et år.

Hvis du har brug for et hyppigere, garanteret opdateringstjek for alle produkter, er du velkommen til at kontakte din account manager hos Intersolia for at tilpasse din aftale vedrørende vores SDB service.

Hvordan finder jeg sikkerhedsdatabladene for gamle (fjernet) produkter?

Selv når du fjern et produkt fra din iChemistry -beholdning, vil du altid kunne få adgang til SDB i både Inventory- modul eller i rapporten, der hedder Med stoffer.

For at finde SDB for et fjernet produkt har du to muligheder:

1. Naviger til Værktøjer > Lager > Vælg den afdeling , hvor dette produkt var > Vælg det år, det blev fjernet > Klik på afkrydsningsfeltet "Medtag fjernet produkter og afdelinger". Produktet vises herefter med en grå prik (i stedet for grøn), og du har et link til SDB til højre.

2. Naviger til Rapporter > Produkter > Med stoffer i den afdeling , hvor det tidligere var i dit lager. Inaktive produkter er markeret med et gråt ikon til venstre, og du kan sortere gamle inaktive produkter fra ved at gå til Kolonnesøgning > Vælg "Ja" i kolonnen kaldet "Inaktive".

Selvom der er gjort en indsats for at sikre nøjagtighed, er denne oversættelse muligvis ikke helt fejlfri. Vær venligst opmærksom på dette, når du fortolker oplysningerne.

Indholdet af denne artikel er beskyttet af ophavsret og må ikke gengives uden tilladelse. ©