Kom godt i gang med iChemistry smartphone-appen

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Introduktion

iChemistry smartphone- ansøgning giver dig adgang til de enkel og vigtigste funktioner i iChemistry, såsom at se dine produkter og administrere dit lager, uanset hvor du går!

Du skal have en oprettet bruger i iChemistry, for at kunne underskriv ind på smartphone-appen. Kontakt din administrator, hvis du ikke har en bruger endnu. Din bruger vil have de samme rettigheder og tilhøre samme afdeling som i webversionen. Det betyder, at hvis din bruger ikke har skriverettigheder, vil du ikke kunne f.eks inventar i smartphonen heller.

For administrativt arbejde, såsom oprettelse af underafdelinger eller administration af brugere, skal du brugernavn på webversionen.

Den bedste praksis for app og bruger er at arbejde med den afdeling , hvor du/de befinder dig, og arbejde med deres produkter. Det er ikke en god best practice at bruge appen i f.eks. den øverste afdeling .

Kom godt i gang

Download smartphone-appen

Download iChemistry mobilappen fra App Store eller Google Play .

Underskriv ind

For at underskriv ind på iChemistry appen skal du bruge tre ting:

• Kunde ID
    Kunde-id'et består af tre eller fire cifre, og du får det fra din administrator. Hvis du ikke ved, hvem det er, kan du kontakte kundeservice på support.dk@intersolia.com eller +35 16 20 20.
  • Brugernavn
    Samme som du bruger i webversionen af ​​iChemistry.
  • Adgangskode

Vælg sprog

sprog vil være det samme sprog, som du har på din telefon, men du bliver bedt om at vælge dit sprog. sprog bestemmer, hvilket sprog der vises i sikkerhedsbladene.

Det er muligt at ændre dette efterfølgende også via knappen Mere > Indstillinger > sprog.

Offline tilstand

Når du underskriv ind, får du mulighed for at downloade data fra bestemte underafdelinger. Dette er nyttigt, hvis du ved, at du vil være steder uden internetforbindelse og alligevel ønsker hurtig adgang til information om dine produkter.

Vi anbefaler kun at downloade de underafdelinger , som du ved, du måske har brug for.