Kom godt i gang med iChemistry-smartphone-appen

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Introduktion

iChemistry smartphone-applikation giver dig adgang til de grundlæggende og vigtigste funktioner i iChemistry, såsom at se dine produkter og administrere dit lager, uanset hvor du går!

Du skal have en oprettet bruger i iChemistry, for at kunne logge ind på smartphone-appen. Kontakt din administrator, hvis du ikke har en bruger endnu. Din bruger vil have de samme tilladelser og tilhøre samme afdeling som i webversionen. Det betyder, at hvis din bruger ikke har skriverettigheder, vil du ikke kunne f.eks inventar i smartphonen heller.

For administrativt arbejde, såsom oprettelse af afdelinger eller administration af brugere, skal du logge ind på webversionen.

Den bedste praksis for app'en og brugeren er at arbejde med den afdeling, hvor du/de befinder dig, og arbejde med deres produkter. Det er ikke en god best practice at bruge appen i f.eks. den øverste afdeling.

Kom godt i gang

Download smartphone-appen

Download iChemistry-mobilappen fra   App Store   eller   Google Play   .

Log ind

For at logge ind på iChemistry-appen skal du bruge tre ting:

•   Kunde ID

The customer id consists of threefour digits and you get it from your administrator If you don't know who that is, you can contact Customer service at
  •  support@intersolia.com  eller +35 16 20 20.
  •   Brugernavn

Same as you use in the web version of iChemistry
  •   Adgangskode
    Same as you use in the web version of iChemistry

Vælg dokumentsprog

Systemsproget vil være det samme sprog, som du har på din telefon, men du bliver bedt om at vælge dit dokumentsprog. Dokumentsproget bestemmer, hvilket sprog der vises i sikkerhedsbladene.

Det er muligt at ændre dette efterfølgende også via knappen Mere > Indstillinger > Dokumentsprog.

Offline tilstand

Når du logger ind, får du mulighed for at downloade data fra bestemte afdelinger. Dette er nyttigt, hvis du ved, at du vil være steder uden internetforbindelse og alligevel ønsker hurtig adgang til information om dine produkter.

Vi anbefaler kun at downloade de underafdelinger, som du ved, du måske har brug for.

Menuen

Du finder alle funktionerne i menulinjen nederst på siden. Disse er forklaret nedenfor.

Produkter

Her ser du produkterne i valgt afdeling.  Øverst på siden ser du, hvilken afdeling der er valgt.

Klik på ethvert produkt for at få adgang til information om faresætninger, beskyttelsessymboler, SDS, sikkerhedsblad osv.

Aktiviteter

Aktiviteter er et andet ord for risikovurdering i iChemistry, så alle de (offentliggjorte) risikovurderinger du har lavet, i den valgte afdeling, vil blive vist her. Øverst på siden ser du, hvilken afdeling der er valgt.

Dette gælder også for den tyske risikovurdering (WPI), de vil blive vist i denne fane.

Når du klikker på en aktivitet, ser du information om risikovurderingen og et link til det aktivitetsbaserede sikkerhedsblad (håndteringsvejledning).

Afdelinger

I Afdelinger ser du alle de afdelinger, du har læserettigheder til.

Klik på pilen for at se underafdelingerne.

Når du klikker på en afdeling, får du mulighed for at "Gør tilgængelig offline", dvs at downloade alle data for den pågældende afdeling (kun nødvendigt, hvis du vil være steder uden internet).

Klik på  Skift til denne afdeling  , for at kunne se produkterne og aktiviteterne for den pågældende afdeling.

Søg

I Søgefunktionalitet kan du søge i din database, efter produkter, aktiviteter og afdelinger.

Mere

I nederste højre hjørne finder du knappen Mere.

Derfra kan du få adgang til Inventory-funktionen, men også ændre indstillinger og få adgang til nyttige funktioner.

Under Feedback kan du rapportere en fejl, indsende en idé, du har, eller foreslå en forbedring. Tilføj din e-mail, hvis du ønsker, at vi skal vende tilbage til dig, ellers vil din besked være anonym.