Egne produkter

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Naviger til:
Værktøj > Egne produkter
Værktøjer > Lager > Opret


Der kan være forskellige årsager til at skabe dit eget produkt, f.eks.


- at opret en risikokilde til risikovurdering såsom en bestemt type støv eller røg

- at lagerbeholdning et produkt, der ikke kræver et sikkerhedsdatablad ved lov

- for produkter, hvor du ikke ønsker vores opdateringsservice


Vigtigt at huske er, at disse oprettet produkt ikke holdes opdateret af Intersolia, men du kan selv vedhæfte dokumenter til disse produkter, såsom sikkerhedsdatablade, men også andre dokumenter.


Via Værktøjer > Egne produkter finder du produkt, som du selv har lavet i iChemistry.Derfra kan du også skabe dine egne nye produkter.


Klik på Ny for at opret ny eget produkt og udfyld popup-formularen.

En alternativ måde at komme til denne popup-formular på er at gå via Inventar > Tilføj > Opret



beholdning

Når du er udført med formularen, kan du lagerbeholdning dit eget produkt til den afdeling, du ønsker.Det gør du ved at stå i den relevante afdeling, gå til Værktøj > Lager > Tilføj > Søg på dit eget produkt med produktnavn eller produkt nummer.lagerbeholdning derefter produktet som normalt.


Opret risikokilder kun til risikovurdering

Afkrydsningsfeltet "Produkt/stof/kilde er kun beregnet til risikovurdering og kan ikke inventariseres.": Klik i denne boks, hvis det, du opretter, er en risikokilde, der ikke bør optages som et produkt. Så kan det kun hentes i risikovurderingmodul.


Fjern egne produkter

For at fjerne selvskabte produkter skal du gå til Værktøjer > Egne produkter og vælge det produkt, du ønsker at fjerne. Du kan kun mærke produkt, der ikke bruges i nogen afdeling, se nedenfor.


Hvad betyder afkrydsningsfelterne:

1. Produkt er ikke oplagret i nogen afdeling og kan fjernes fra "Active egne produkter".

2. Produkt kan ikke slettet, fordi det er oplagret i mindst én afdeling.Du kan finde en oversigt over alle underafdelinger, hvor produkt er oplagret i Produkt iSafe.Produkt kan ikke slettet, før det er fjernet fra alle underafdelinger.

Eget produkt på restriktions- og forbudslister

Hvis du ønsker, at de egne produkter skal vises på en restriktions- eller forbudsliste, kan du gå til iSafe for de egne produkter, derefter klikke på Rediger og derefter tilføje listen manuelt.


Selvom der er gjort en indsats for at sikre nøjagtighed, er denne oversættelse muligvis ikke helt fejlfri. Vær venligst opmærksom på dette, når du fortolker oplysningerne.




Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.