Opret en ny tilladelsesgruppe

Naviger til:
Knappen Indstillinger > Rettigheder > Grupper > Opret

Administratorer kan oprette egne tilladelsesgrupper og tilpasse dem efter dine behov. Nogle eksempler på rettigheder , som du kan kontrollere i din egen rettigheder , er begrænsning af muligheden for at underskriv risikovurderinger, flytte underafdelinger eller lagre kemikalier.

Sådan opretter du din egen tilladelsesgruppe:

1. Naviger til Indstillinger (tandhjulet i hovedmenuen)

2. Rettigheder

3. Grupper

4. Tilføj

Tabellen nedenfor beskriver alle rettigheder. Vi anbefaler, at du har denne artikel ved siden af ​​dig, når du opretter din egen tilladelsesgruppe, da det kan være ret udfordrende at forstå ellers, hvad de forskellige rettigheder gør i systemet.

Standardindstillingen for alle rettigheder i din nye gruppe er "Nej/Nej" på læse- og skrivetilladelse. Marker afkrydsningsfeltet til venstre for tilladelsen for at rediger tilladelsen.

Tilladelse Beskrivelse
Indstillinger > Konfiguration Giver rettigheder til funktioner fundet under Indstillinger > Konfiguration; "Egne felter", "Enheder" og "Nødnummer". Bemærkning: Skal være Ja/Ja for at brugeren kan se disse admin-funktioner.
Indstillinger > Generelt Giver rettigheder til funktioner fundet under Indstillinger > Generelt; "Produkttype". Bemærkning: Skal være Ja/Ja for at brugeren kan se disse admin-funktioner.
Rediger produkt Giver tilladelse til at klikke på ' Rediger' i produktets iSafe/produktinfo, hvor du f.eks kan oprette deres eget produktnavn og produktnummer. Bemærkning: Skal være Ja/Ja, for at brugeren kan se disse admin-funktioner. Tilladelse til "Inventar" er også påkrævet.
Ansøgning Flex - Gennemgå Ansøgning Giver tilladelse til at afvis/ godkend ansøgninger. Tilladelse til "Inventar" er også påkrævet.
Ansøgning Flex - Opret Ansøgning Giver tilladelse til at oprette og indsende ansøgninger.
Produktkartotek - Internt information Giver tilladelse i en supplerende funktion. Ignorer denne tilladelse. (Varianter)
Adgang til ansøgning Giver tilladelse til iChemistry - ansøgning. Skal indstilles til Ja/Ja for at brugeren kan logfil på.
Lagerbeholdning Giver rettigheder til at tilføj/ fjern produkter, samt rediger mængde og forbrug.
vurdering - Håndtering Giver rettigheder til at oprette/ arkiv og rediger risikovurderinger.
Organisation Giver tilladelse til at oprette/ slet underafdelinger, samt rediger navn og afdeling på underafdelinger. Tilladelse til "Generelt" er også påkrævet.
vurdering - Underskriv Giver tilladelse til at underskriv risikovurderinger. Tilladelse til " vurdering" er også påkrævet.
Ansøgning - Omdiriger til anmeldelse Giver tilladelse til at blive omdirigeret til anmeldelsen efter indsendelse af en ansøgning. Skal have tilladelse "Ansøgning – Gennemgang/ vurdering "
Anmodning om produkter Giver tilladelse til at anmodning om nye produkter fra Intersolia, som mangler på fanen "Globale produkter" i beholdningen. Tilladelse til "Inventar" er også påkrævet.
Inventar - Find ikke godkendt produkter Giver tilladelse til at søge efter "Globale produkter", der ikke er blevet godkendt i en ansøgning . (Gælder, hvis du har begrænset lagerbeholdningen til kun at vise produkter, der er godkendt i ansøgning).
Ansøgning - HSE trin Giver tilladelse i en supplerende funktion. Ignorer denne tilladelse.
Ansøgning – Review/site vurdering Giver tilladelse til at afvis/ godkend ansøgninger. Tilladelse til "Inventar" er også påkrævet. udfør ikke Ansøgning flex.
Ansøgning – Forbehandlingstrin Giver tilladelse i en supplerende funktion. Ignorer denne tilladelse.
Sikkerhedsseddel - Rediger Giver tilladelse til at rediger sikkerhedsark i editor. ( funktion)
Sikkerhedsark - Udgiv Giver tilladelse til at udgive redigerede sikkerhedsark i editor. ( funktion)
Substitut Giver tilladelse til at bruge Erstatning , hvilket betyder at kunne træffe beslutninger om udskiftning eller opbevaring af kemiske produkter.
Ansøgning - Slet Giver tilladelse til at slet afsluttede ansøgninger, dvs at kunne slet tidligere afgørelser om ansøgninger. udfør ikke Ansøgning flex.
Fordeling - Rapport Giver tilladelse til at kontrollere status for distribuerede produkter og også sende produkter igen. Gælder kun hvis du har et modul.
Etiket - Rediger Giver tilladelse til at rediger etiketter og udskrive dem.
Inventar - Globale produkter Giver tilladelse til at tilføj kemiske produkter fra "Globale produkter" i opgørelsen. Tilladelse til inventar er også påkrævet.
WPI (BA) - Håndtering Giver tilladelse til at oprette og rediger WPI/BA.
WPI (BA) - Underskriv Giver tilladelse til at underskriv WPI/BA.
Åben adgang Giver tilladelse til at oprette Open Access QR-kode (hvis brugeren ikke har skriverettigheder, vil brugeren ikke se OpenAccess i menuen Indstillinger uanset læserettigheder).
Eksponeringsscenario - Gem Giver tilladelse til at gemme beslutninger for eksponeringsscenarier.
Eksponeringsscenario - Underskriv Giver tilladelse til at underskriv beslutninger for eksponeringsscenarier.
Udelukke fra restriktions- og forbudslister Giver tilladelse til at udelukke produkter fra restriktions- og forbudslister.
SDB sammenligning - Markér som markeret Giver tilladelse til at kontrollere og sammenligne sikkerhedsdatablade ( funktion)
WPI (BA) - Rediger skabelon Giver tilladelse til at oprette og rediger WPI/BA-skabeloner (farve, tekststørrelse osv.). Tilladelse til "Indstillinger > Konfiguration" er også påkrævet.
Produkttype - Rediger Giver tilladelse til at oprette og rediger produkttyper. Tilladelse til "Indstillinger > Generelt" er også påkrævet.
Indstillinger > Rettigheder Giver tilladelse til at oprette, rediger og slet brugere i iChemistry. Tilladelse til "Indstillinger > Konfiguration" er også påkrævet.
Dubletter håndtering Giver tilladelse til at se og erstatte dubletter via Oversigt > Dubletter.
Velkomstside - rediger Giver tilladelse til at rediger velkomstteksten på hjem for din organisation. Tilladelse til "Indstillinger > Konfiguration" er også påkrævet.
WPI (BA) - Arkiv Giver tilladelse til at arkiv WPI/BA.
Dokumenter - Håndtering Giver tilladelse til at foretage ændringer, tilføj og slet i modul.
Egne produkter - Håndtering Giver tilladelse til at foretage ændringer, oprette og slet egne produkter i modul Egne produkter.
Liste over eksponeringsregister Giver tilladelse til at se og gennemgå eksponeringsregistreringer. Bemærkning , at du stadig kan indsende en eksponering uden nogen rettigheder.
Historie Giver tilladelse til at åbne modul.
Statistikker Giver tilladelse til at åbne modul.