Stregkoder / EAN-koder i iChemistry og smartphone app

Naviger til:
iChemistry smartphone- ansøgning > Produkter > Klik på et produkt > Rediger > Tilføj stregkode
eller
iChemistry - ansøgning > iSafe > Rediger > Tilføj stregkode

Stregkode / EAN

En stregkode eller et EAN-nummer er nyttigt, hvis folk i din organisation bruger iChemistry - ansøgning. Ved at tilføje en stregkode til dine produkter, vil du kunne bruge den både til at finde produktinformation hurtigere, men også når du tilføjer produkter til dit lager.

Hvis du har tilføjet en stregkode til et produkt, kan denne udskrives på en produktlabel og generiske sikkerhedsblade.

bemærkning venligst, at funktion er en tilføj i iChemistry. Kontakt din account manager, hvis du er interesseret i at bruge stregkoder.

Tilslut stregkode (EAN) til produkter

1. Søg efter det produkt, du vil tilføj en stregkode til.

2. Klik på "Rediger"

3. I feltet for Stregkode skal du klikke på Tilføj og derefter skrive nummeret manuelt. Du kan tilføj flere stregkoder, hvis du har brug for det.

4. Klik på "Gem".

bemærkning venligst, at stregkoden skal være unik for hvert produkt for at kunne læses i iChemistry -appen.

Udskrivning af stregkoden

Stregkoderne understøttet af appen er: EAN8, EAN13, CODE39, CODE128 og PDF417

For at dette kan fungere, når du udskriver stregkoder på etiketter og sikkerhedsark, skal du have en af ​​følgende skrifttyper installeret på dit skrivebord:

" 3 af 9 stregkode "

" Gratis 3 af 9 "

Du kan finde disse skrifttyper i slutningen af ​​artiklen eller fra linket nedenfor

https://fonts2u.com/category.html?id=70

For at udskrive en stregkode på en etiket, skal du gå til produktsiden og klikke på Etiketter .

Udvid Yderligere felter , og vælg at inkludere i etiket . Klik på Opret .

Scan stregkoden med iChemistry -appen

Forudsat at produktet nu har en stregkode forbundet til sig, kan det nu scannes via produktets forpakning eller en trykt etiket eller sikkerhedsark.

Åbn iChemistry -appen og i øverste højre hjørne har du funktion.

Du kan også scanne stregkoder i funktion Inventar.

Når scanningen er vellykket, vil du blive ført til produktinformationssiden.