Etiketter v2

Naviger til:
iSafe > Etiketter

I oktober 2022 blev et opdateret, mere fleksibelt etiketmodul v2 lanceret i iChemistry.

Følg disse trin, hvis du vil udskrive etiketter fra iChemistry.

1. Bestem etiketstørrelse

Spørg dig selv: Hvad skal du sætte etiketterne på? Det er det, der afgør, hvilken størrelse etiketter du skal bruge. Hvis du ikke ved dette endnu, kan vi råde dig til at tage udgangspunkt i retningslinjer udgivet af ECHA (kapitel 5): https://echa.europa.eu/documents/10162/2324906/clp_labelling_en.pdf/89628d94-573a-4024 -86cc-0b4052a74d65

2. Gå til iSafe/produktinfo for det produkt, du vil udskrive etiketter til

Gå til iChemistry og søg efter det produkt, du vil oprette etiketter til. Gå til iSafe/Produktinfo > Etiketter

3. Bestem formatet under Etiketdetaljer.

Disse formater er lavet på forhånd for din bekvemmelighed, og vi anbefaler at bruge et af disse formater, da de har foruddefinerede etiketindstillinger såsom margener osv., som ellers kan være udfordrende at indstille korrekt. Køb om nødvendigt etiketpapir med disse formater og klargør din printer med dette etiketpapir.

4. Beslut hvilke oplysninger der skal medtages på etiketten.

Alle oplysninger, der automatisk udfyldes, stammer fra afsnit 1, 2 og 3 i produktets sikkerhedsdatablad.Vælg, hvilke oplysninger der skal medtag, ved at klikke til/fra afkrydsningsfeltet " Medtag i etiket " ud for hvert felt.

Vores anbefaling er kun at medtage de oplysninger, der er mest nødvendige for brugeren af ​​det kemiske produkt. Det er vigtigt at overveje dette, så den vigtigste tekst ikke bliver for lille eller fortaber sig i mindre vigtig information. Størrelsen på piktogrammerne vil automatisk blive justeret, afhængigt af hvor mange du skal have medtag, men for tekststørrelsen kan du selv justere det ved at ændre "Skriftstørrelse (%)" placeret til højre.

5. Gennemgå og udskriv

Sørg for, at alle oplysninger er inkluderet, før du udskriver. Juster/mindsk mængden af ​​tekst eller vælg et større etiketformat, hvis teksten ikke passer.

Ofte stillede spørgsmål (v2):

Jeg kan ikke se den nye etiketterfunktion v2 - hvorfor?

Hvis du ikke kan se det nye etikettermodul, er det fordi du bruger en funktion kaldet NiceLabel.Dette er ikke kompatibelt med den nye label-funktion, så vi har ikke aktiveret det for dig, for at sikre dig, at du vil kunne fortsætte med at bruge NiceLabel-funktionaliteten.

Hvis du ønsker, at vi skal vise dig det nye etiketmodul, så kontakt din account manager eller ring til vores support, hvis du har spørgsmål.

Etiketter vises ikke korrekt, når jeg udskriver dem - hvad kan jeg gøre?

Sørg for, at dine udskrivindstillinger er sat til 100 %, når du gennemgår pdf'en, der vises, når du klikker på "Opret".Hvis der er margener i printerindstillingerne, skal de være 0.

Det format, jeg skal bruge, findes ikke - hvad gør jeg?

Vi har oprettet standardformater for din bekvemmelighed.Med disse formater opfylder du både CLP og de generelt principper for GHS Etiketstørrelse Requirements.Derfor anbefaler vi primært vores præ-skabte formater. Men hvis du er en avanceret bruger med specifikke behov for etiketter, er der opret for at lave dine egne etiketformater.Bemærk, at du muligvis skal teste opsætningen af ​​indstillinger et par gange for at få det til at fungere med margener og etiketstørrelse.

For at oprette et eget etiketformat skal du klikke på Tilføj et nyt etiketformat.

1. Størrelse på hele arket (mest almindeligt er bredde og højde for A4-ark).

2. Størrelse på etiketterne.

3. Afstanden til yderkanterne af hele arket, f.eks A4.

4. Afstanden til de ydre kanter af hver etiket.

5. Afstanden mellem etiketterne på selve etiketpapiret.