Gör en ändring i en riskbedömning

Navigera till:
Verktyg > Riskbedömning
Riskbedömningens infosida > Ändra

Ni hittar era riskbedömningar på flera platser: via Min lista, via knappen Avdelningar eller genom Verktyg > Riskbedömning. På alla dessa platser kan du klicka på aktivitetsnamnet och sedan Ändra för att göra ändringar i riskbedömningen.

Observera att om du gör ändringar i en signerad riskbedömning behöver du/ansvarig person signera om riskbedömningen.

Min lista > Ändra:

Verktyg > Riskbedömning > Klicka på riskbedömningen > Ändra:

När du klickar på Ändra kommer du till den sista sidan av riskbedömningen, där du kan välja vilket steg du vill ändra informationen i. Om du till exempel vill ändra namnet på aktiviteten och de inkluderade produkterna, klicka på den första uppgiften Aktivitet.

Ändra informationen och klicka sedan på Spara och stäng.

Du kommer då tillbaka till den sista sidan av riskbedömningen igen, och riskbedömningen har nu statusen "Ändrad". Om du är klar med att redigera riskbedömningen, klicka på Klar, och den är sedan redo att signeras om av ansvarig person.

Kan jag se tidigare versioner av signerade riskbedömningar?

Ja, du kan se tidigare signerade versioner av riskbedömningen genom att klicka på datumet i kolumnen "Senast signerad" i riskbedömningsmodulen.

Där kan du få tillgång till alla tidigare signerade versioner: