Arkivera riskbedömning

Navigera till:
Verktyg > Riskbedömning

Om riskbedömningen inte längre är aktuell för verksamheten och aktiviteten inte längre utförs kan ni arkivera den.

1. Klicka på aktiviteten ni vill arkivera.

2. Klicka på Arkivera-knappen i den vita menyraden.

Tidigare arkiverade riskbedömningar finner ni via knappen Arkiverade i riskbedömningslistan.

När en riskbedömning ändras och signeras om på nytt skapas en ny version av bedömningen, för att se tidigare versioner klicka på publiceringsdatumet.