iChemistry - uppdateringar och nyheter 2023-09-09

Intersolia_logo_black_email-1
releaseemail_600x280_header

iChemistry - uppdateringar och nyheter

Lördagen den 9 september 2023 kommer vi att uppdatera iChemistry med mindre funktions- och stabilitetsförbättringar, tillsammans med följande mer märkbara ändringar som förklaras nedan.

Huvudmenyn får en uppdaterad design

När du öppnar iChemistry efter nästa uppdatering kommer du att mötas av en ny och uppdaterad huvudmeny. Funktionaliteten är densamma, men designen kommer att spegla vår vision av ett mer modernt och inbjudande iChemistry.

New-menu_SWE_2023-09-09

Nyheter för Open Access

Navigera till Inställningar > Open Access

Kontakta din kundansvarige om ni inte har valt till Open Access än.

Open Access är vår nya QR-funktion som låter dig komma åt viktig information om dina produkter genom att enkelt skanna QR-koden ni tagit fram. I kommande uppdatering kommer följande förbättringar bli tillgängliga:

• Stöd för samtliga språk vi erbjuder i iChemistry webapp.
  • Det blir möjligt att lägga till en beskrivning i pdf:en när du skapar QR-koden.
  • Nya användare kommer till en landningssida med information om hur man använder funktionaliteten första gången de använder Open Access.
  • Ditt företagsnamn kommer att synas i mobilfunktionen för Open Access.

Ny gruppbehörighet tillgänglig: Egna produkter

Navigera till Inställningar > Behörigheter > Grupper > Klicka på en användargrupp

Nu kan du begränsa olika grupper och användare från att skapa, redigera och radera egna produkter (tillvalsfunktion). Den nya inställningen heter ”Egna produkter – hantera”.

Besök vår nya Knowledge base!

Navigera till Knowledge base

Vi lanserar nu vår nya och uppdaterade Knowledge base! Samtidigt har vi fixat och städat våra instruktionsartiklar för iChemistry för att göra det enklare och smidigare att navigera. Både utseendet och kategorierna har fått sig ett lyft, här hittar du enkelt all information du behöver om de olika funktionerna i iChemistry. Du hittar vår Knowledge base via vårt hjälpcenter (Hjälpknappen i nedre vänstra hörnet). Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har någon feedback!