iChemistry updates and announcements 2023-03-25

iChemistry - uppdateringar och nyheter

Lördagen den 25e mars 2023 kommer vi att uppdatera iChemistry med mindre funktions- och stabilitetsförbättringar, tillsammans med följande mer märkbara ändringar som förklaras här nedan.

Trafikljus: Förteckning

Roliga nyheter! Om ni använder er av “Trafikljus Intersolia” kommer ni nu få en ny förteckning (se Förteckningar > Kundanpassad), som ger er information om hur många av era produkter som har fått gult eller rött trafikljus. Allt för att göra det lättare för dig att hålla koll på antalet farliga produkter på de olika avdelningarna!

Har ni inte trafikljuset i ert iChemistry men är nyfikna, kan ni kontakta er kontaktperson eller support@intersolia.com

Streckkod för etiketter

Nu kommer det att vara möjligt att lägga till streckkoder i den nya etikettmodulen. Du kommer kunna identifiera och snabbt få tillgång till produktinformation. Genom att lägga till en streckkod till era produkter kommer den att synas på etiketterna. Skriv sedan ut etiketten och skanna med iChemistry-appen.

Avery etikettformat

Vi har lagt till ett urval av etikettleverantören Averys etikettformat så ni kan skapa etiketter baserat på Averys mått.

iChemistry mobil app - Nederländerna

Nu kommer era kollegor i Nederländerna att kunna ladda ner iChemistry mobil-app ifrån App store eller från Google play.

Grupper för användare

Vi har uppdaterat beskrivningarna för de olika gruppbehörigheterna, för att göra det enklare för dig när du skapar en ny behörighetsgrupp. Du hittar en ny knapp ovanför listan som ger dig en beskrivning av varje behörighet.

Restriktions- och förbudslistor

Vi har flera nyheter kring våra restriktions- och förbudslistor!

1. REACH Annex XVII Begränsning (Endast för yrkesmässig användning)

Nu kommer en ny lista över ämnen som är begränsade enligt REACH, där vi endast inkluderat ämnen som är begränsade för s.k. yrkesmässig användning.

Listan kommer att finnas i alla system inom EU.

Läs mer

2. Ytterligare kriterier för REACH Annex XVII Begränsning

Vi förbättrar nu den befintliga restriktionslistan REACH Annex XVII, genom att våra EHS-konsulter har lagt till ytterligare kriterier.

Läs mer

3. Nya listor för hygieniska gränsvärden (Belgien och Italien)

Vi har lagt till nya listor för hygieniska gränsvärden anpassade för Italien och Belgien, som nu finns tillgängliga för alla kunder inom den italienska och belgiska marknaden. Listorna kommer att visas i Överblicken, samt genererar en extra varning i riskbedömningen, när ni skapar riskbedömningar för produkter som finns med på respektive gränsvärdeslista.

Intersolia, Gamletullsgatan 12, Halmstad, Halland 30227, Sweden, +46 35 16 20 00