iChemistry opdateringer og ændringer 2023-09-09

Intersolia_logo_black_email-1
releaseemail_600x280_header

iChemistry opdateringer og ændringer

Lørdag den 9. september 2023 opdaterer vi iChemistry med mindre funktions- og stabilitetsforbedringer, samt følgende væsentlige ændringer:

Hovedmenuen får et opdateret design

Efter opdateringen den 9. september vil hovedmenuen i iChemistry have fået et nyt design. Funktionaliteten er den samme, men udtrykket vil være opdateret og afspejle vores vision om et mere enkelt og moderne system.

New-menu_DK_2023-09-09

Forbedring af Open access

Naviger til Indstillinger > Open access (tilvalgsfunktion - kontakt os, hvis du er interesseret i at høre nærmere)

Open Access giver dig nem adgang til de vigtigste oplysninger om dine kemikalier direkte ved at scanne en QR-kode. I denne opdatering har vi foretaget følgende forbedringer af funktionaliteten:

• Understøttelse af alle de sprog, vi tilbyder i iChemistry-appen.
  • Det vil nu være muligt at tilføje en beskrivelse ved QR-koden, når denne udskrives.
  • Første gang en ny bruger anvender Open access, vil de blive vist en rækker informationer om, hvordan man bruger funktionaliteten.
  • Dit virksomhedsnavn vil være synligt i den mobile funktionalitet i Open Access.

Ny bruger tilladelse for Egne produkter

Naviger til Indstillinger > Tilladelser > Grupper > Vælg en tilladelsesgruppe

Nu kan du selv tilvælge hvilke brugere der skal have rettigheder til at oprette, redigerer og slette Egne produkter (Egne produkter er til tillægsfunktion). Den nye rettighed hedder ”Egne produkter - Administrer”.

Besøg vores nye Knowledge base!

Du kan finde den her: Knowledge base

Vi lancerer nu vores nye og opdaterede Knowledge base! Samtidig har vi rettet og ryddet op i vores instruktionsartikler til iChemistry, så du nemt kan finde al den information, du har brug for om de forskellige funktioner. Du finder vores Knowledge base via vores Helpcenter (knappen Help i nederste venstre hjørne). Lad os endelig vide, hvis du har noget feedback til os!