Arkiver en vurdering

Naviger til:
Værktøjer > vurdering

Hvis risikovurderingen ikke længere er relevant for driften, og arbejdsprocessen ikke længere udføres, kan du arkivere risikovurderingen.

1. Klik på den arbejdsproces , du vil arkivere

2. Klik på Arkiv

3.Risikovurderinger, der er blevet arkiveret, kan tilgås via Arkiveret -knappen i risikovurderingslisten.

Når en risikovurdering ændres og underskrives, oprettes der en ny version af vurderingen. For at se tidligere versioner skal du klikke på udgivelsesdatoen.

Selvom der er gjort en indsats for at sikre nøjagtighed, kan denne oversættelse muligvis ikke være helt fejlfri. Venligst overvej dette, når du fortolker oplysningerne.