Åben adgang

Naviger til:
Indstillinger > Rettigheder> Åben adgang

Open Access er en funktion, der giver åben online adgang til dine iChemistry sikkerhedsdatablade, sikkerhedsdata og også aktivitetssikkerhedsblade.

Denne artikel omfatter:

Sådan genereres QR-kode til Open Access

1. Klik på Indstillinger

2. Vælg "Rettigheder" og derefter "Open Access"

3. Klik på "Opret"

4. Vælg afdeling ved at trykke på afdelingsikonet. QR-kodenavn vil automatisk blive udfyldt i henhold til den afdeling, du vælger. Tilføj en beskrivelse, hvis du vil tilføje nogle andre oplysninger, denne vil være synlig på listen.

Klik på "Opret"

BEMÆRK: Hvis du opretter en QR-kode fra en afdeling med underafdelinger, vil Open Access også vise underafdelingens produkter.

5. Vælg hvilken afdeling du vil udskrive ved at markere afkrydsningsfeltet ud for navnet. Du kan vælge en eller flere.

6. Menuknappen "Udskriv" vil lyse, klik på den for at generere QR-koden til en PDF.

Udfør de samme steps som ovenfor 1-5.Men klik i stedet på "Kopiér URL".

URL-links kan bruges, hvis du ikke planlægger at bruge dine smartphones til at se produkterne, dvs behøver ikke at have QR-koder.