Rediger produkt

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

For at rediger et produkt skal en bruger først have tilladelse til at rediger et produkt, der er leveret fra

iChemistry webapp af deres administrator, og brugerne skal have skrivetilladelse på valgt

afdeling også leveret af deres admin via iChemistry web.

Du kan navigere for at rediger produkt via "iSafe" eller håndtering beholdningsknappen fra siden "Produktliste"

eller ved at trykke på knappen "Inventar" på siden "Mere".

På rediger kan du rediger følgende ting:

1. Årlig forbrugsværdi

2. Årlig forbrugsenhed

3. Lageroptællingsværdi

4. Lagertællerenhed

5. Tilføj eller fjern stregkoder

6. Fjern produktet fra den valgte afdeling

Du skal gemme ændringer, før du forlader "Rediger produkt". Hvis du har glemt at gemme og fortsætte med

forlad siden, vil du blive bedt om med en pop op for at minde dig om de ændringer, du har foretaget