iSafe - Smartphone ansøgning

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

iSafe er en detaljeret beskrivelse af et produkt. Den består af flere afsnit, som vi nu kan gå igennem

disse afsnit og beskriv dem én efter én.

1. Enkel information: I dette segment finder du væsentlig information om produktet, f.eks

som leverandørens varenummer, UFI kode osv. Hvis der er sket ændringer i

produktets navn eller artikelnummer, finder du de originale detaljer i dette afsnit.

2. Produktegenskaber: Dette afsnit indeholder detaljer om signalord, CLP- Farepiktogrammer og Personlige værnemidler

symboler.

3. Dokumenter: Her finder du væsentlige dokumenter, herunder sikkerhedsarket, sikkerhedsdata

Ark, Transportkort.

• Ved at vælge Sikkerhedsark åbnes en ny visning, der præsenterer dig for den generelt sikkerhed

ark til produktet.

• Ved at vælge Sikkerhedsdatablad åbnes en ny visning, der præsenterer dig for den aktuelle

Sikkerhedsdatablad. Hvis produktet har yderligere sikkerhedsdatablade, vil en plukker være

præsenteret, så du kan vælge, hvilket dokument du gerne vil se.

• Ved at vælge Transportkort åbnes en ny visning, der præsenterer dig for den aktuelle

Transport dokumentation.

4. Udsteder: Dette afsnit indeholder detaljer om produktets udsteder.

5. Årligt forbrug: Dette afsnit giver information om produktets forbrug

kategoriseret efter underafdelinger. Det samlede lagerforbrug er angivet under afdelingen

sammenbrud.

6. Lagerantal: Under dette afsnit finder du information om produktets lager kategoriseret efter

underafdelinger. Den samlede lageroptælling er angivet under afdelingsopdelingen.

7. Lister og restriktioner: Under denne sektion kan du finde lister, hvor produktet hører til.

8. Stregkoder: Dette afsnit præsenterer en liste over stregkoder, der er knyttet til produktet.