Afdeling

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

I Afdelinger ser du alle de afdelinger , du har læserettigheder til.

Klik på pilen for at se afdelinger.

Når du klikker på en afdeling, får du mulighed for at "Gør tilgængelig offline", dvs for at downloade alle

data for den pågældende afdeling (kun nødvendigt, hvis du vil være steder uden internet).

Klik på Skift til denne afdeling for at kunne se produkterne og arbejdsproces for det

afdeling.

1. Valgt afdeling

2. Antal afdelinger

3. Afkrydsningsmærke repræsenterer valgt afdeling

4. Afdeling

5. Fuld vej til afdeling

6. Afdeling valgt til offline brug

7. Stregkode/QR kode scanner

8. Antal afdelinger valgt til offline brug / Antal afdelinger