Open Access

Navigera till:
Inställningar > Behörighet > Open Access

Open Access är en funktion som ger en öppen åtkomst till dina iChemistry säkerhetsdatablad, skyddsblad och även aktivitetsbaserade skyddsblad , för de avdelningar ni väljer.

Hur man genererar QR-kod till Open Access

1. Klicka på Inställningar

2. Välj "Behörighet" och sedan "Open Access"

3. Klicka på "Skapa"

4. Välj avdelning med avdelningsikonknappen. QR-koden kommer automatiskt att fyllas i enligt den avdelning du väljer. Lägg till en beskrivning om du vill lägga till annan information, denna kommer att synas i listan.

Klicka på "Skapa"

OBS: Om du skapar en QR-kod från en avdelning med underavdelningar kommer Open Access att visa underavdelningarnas produkter också.

5. Välj vilken avdelning du vill skriva ut genom att markera rutan bredvid namnet. Du kan välja en eller flera.

6. Menyknappen "Skriv ut" tänds, klicka på den för att generera QR-koden till en PDF.

Hur man genererar URL-länk till Open Access

Gör samma steg som ovan 1-5. Men klicka på "Kopiera URL" istället.

URL-länkar kan användas om du inte planerar att använda dina smartphones för att se produkterna, d.v.s. inte behöver ha QR-koder.