Stregkode / QR kode scanner

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Stregkode / QR-kode scanner-knap er placeret i øverste højre hjørne vores

de fleste sider i iChemistry -appen, let genkendelige med et scannersymbol:

Hvad kan du scanne med stregkode-/QR-kodescanneren i iChemistry -appen?

• Produktstregkoder

• Produkt QR-koder

• Afdeling QR-koder

• Open Access QR-koder

Lad os gennemgå disse én efter én

1. Produktstregkoder

Når du har scannet en produktstregkode, vil du blive præsenteret for iSafe -siden med alle

nødvendige oplysninger relateret til det scannede produkt.

Læs mere om iSafe i denne artikel.

Læs mere om at tilføje stregkoder til produkter i denne artikel.

2. Produkt QR-koder

Produktets QR-koder kan findes på Sikkerhedsark-siden:

Når du har scannet et produkts QR-kode, vil du blive præsenteret for iSafe -siden med alle

nødvendige oplysninger relateret til det scannede produkt.

3. Afdeling QR-koder:

Afdeling QR-koder kan oprettes i iChemistry -webappen:

Indstillinger -> Generelt -> Afdeling

Når du har scannet Afdeling QR-kode, vil din valgte afdeling i appen

skifte til den scannede afdeling.

Hvis du ikke kan se "QR-kode for afdeling" betyder det, at du har Open Access

4. Open Access QR-koder:

Open access QR-koder kan oprettes i iChemistry -webappen:

Indstillinger > Åben adgang.

Når du har scannet Open access QR-koden, vil din valgte afdeling i appen

skifte til den scannede afdeling.