Mere

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Herfra kan du få adgang til Inventory- funktion, anmodning om et produkt, men også ændre indstillinger og

få adgang til nyttige funktioner.

Under Feedback kan du rapportere en fejl, indsende en idé, du har, eller foreslå en forbedring. Tilføj

din e-mail, hvis du ønsker, at vi skal vende tilbage til dig, ellers vil din besked være anonym.

Lad os gennemgå siden mere trin for trin:

Værktøjer:

Inventory-knap åbner side for håndtering af inventar, hvor du kan tilføj/ fjern produkter fra

underafdelinger

Anmodning Anmod om produkt åbner en formularer , som du skal udfylde for at anmodning om en ny

produkt.

Generelt:

Knappen Indstillinger åbner en side, hvor du kan ændre indstillinger såsom: Dokument

sprog, lagermarked mv. Under indstillingssiden kan du også udføre en komplet manual

sync, som opdaterer alle oplysningerne i ansøgning.

Knappen Om åbner en side, hvor du kan finde information om iChemistry -appen

version og også din operativsystemversion. Dette er nyttigt, når du kontakter support.

Kontakt os knappen åbner en side, hvor du kan finde forskellige måder at kontakte vores

support.

Feedback-knappen åbner en side, hvor du kan sende dine ideer, foreslå forbedringer

til iChemistry -appen og rapporter en fejl.

Knappen Privatlivspolitik vil omdirigere dig til at læse vores privatlivspolitik i din telefons standard

browser.

Log ud knappen vil logfil dig ud af appen og slet alle lokalt lagrede data (hvis du valgte

underafdelinger til offline brug