Håndtering inventar

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Internt søgning Global søgning

Håndtering inventar er en funktion, der giver vores brugere mulighed for at finde et produkt, som de vil tilføj/ fjern/

rediger fra deres underafdelinger.

Bemærkning: Kun administratorer med rettigheder til at håndtering beholdning vil have denne funktionalitet

ledig. Dette kan om nødvendigt justeres i ansøgning.

Håndtering beholdning består af 2 typer søgninger:

1. Internt søgning - der giver dig mulighed for at søge gennem dit lager, tilføj produkter til andre

underafdelinger, fjern produkter fra underafdelinger, rediger produkter eller se det aktuelle SDB for

Produkter.

2. Global søgning - giver dig mulighed for at søge efter produkter, der ikke er varelager i dit system.

Global søgning giver dig kun mulighed for at tilføj et produkt til dit lager og se produktets SDB.

Når du søger efter et produkt globalt, søger du gennem hele Intersolia -databasen.

Når du søger i den globale database, vises en ny mulighed for at vælge Lagermarked, hvis du

har mere end én i din iChemistry.

Bemærkning: du kan rediger produktet efter at have tilføjet dem til en bestemt afdeling i dit system.

Hvis du ikke kan finde et produkt, du ledte efter i den globale søgning, kan du anmodning om

produkt.

Du kan finde mere om at anmode om produkter i denne artikel.

I øverste højre hjørne finder du symbolet for åbning af EAN/stregkodescanneren. Til dette

arbejde, skal du manuelt forbinde en EAN-kode til dine produkter.

For at læse mere om scannerfunktionaliteten besøg denne artikel.