Historikfunktion

Historikfunktionen nås via Verktyg (1) -> Historik (2). Den ger historisk information om produkter (3), händelser (4), och organisation (5). Detta är användbart för många ändamål, så som att spåra potentiella exponeringar och organisatoriska förändringar i iChemistry, för att nämna några.

Produkter

Under produkter kan du filtrera efter år eller intervall (6). Listan över produkter visar för närvarande aktiva produkter och inaktiva (7).

Händelser

Händelser innehåller många alternativ för att granska tidigare händelser i iChemistry. Det är möjligt att filtrera efter användare (8), händelse (9) och intervall (10). Filteralternativen kan också kombineras för att få ett resultat med högre detaljer. Händelserna att välja mellan visas i (11).

Organisation

När du väljer organisation kan du filtrera efter år (12) eller intervall (13), redigerat av (14), och åtgärder visas i listan (15). Utöver listan visas även arkiverade avdelningar i avdelningsträdet (15) nedtonat (16).