QR-kode til en afdeling (ikke OpenAccess)

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

(Denne artikel har intet at gøre med funktionen Open Access ; funktionen beskrevet i denne artikel kræver, at du logger ind på iChemistry-appen)

Naviger til:
Indstillinger > Afdelingsinfo > Udskriv din QR-kode

Hvis du har iChemistry smartphone-appen, kan du nemt nå din produktliste for en bestemt afdeling ved at scanne en afdelingsspecifik QR-kode. Fra listen kan du få adgang til f.eks sikkerhedssedler og SDB'er for alle de produkter, der er inventaret på den specifikke afdeling.Du kan for eksempel have denne QR-kode på dit kemikalieskab eller et andet lagerets placering.

Ønsker du at udskrive en QR-kode for en afdeling, skal du klikke på Stamdata > Afdelingsoplysninger

Når nogen scanner QR-koden i appen, får de mulighed for, om de vil åbne afdelingen med Open Access eller i iChemistry-appen. Vælger du at åbne med iChemistry-appen, får du mere funktionalitet. Med Open Access vil du kun se SDB og sikkerhedsdata.

Denne funktion er tilgængelig fra den 17. januar 2021.