QR-kod för en avdelning (ej OpenAccess)

Observera att den här artikeln inte handlar om det som kallas för Open Access; funktionen som beskrivs i den här artikeln kräver inloggning i iChemistry-appen.

Om du har smartphone-appen iChemistry kan du enkelt nå din produktlista för en viss avdelning genom att skanna en avdelningsspecifik QR-kod. Från listan kan du komma åt t.ex. skyddsblad och säkerhetsdatablad för alla produkter som är inventerade på den specifika avdelningen. Du kan till exempel ha denna QR-kod på ditt kemikalieskåp eller någon annan förvaringsplats.

Om du vill skriva ut en QR-kod för en avdelning, klicka på Grunddata > Avdelningsinformation

När någon skannar QR-koden i appen får de alternativet om de vill öppna avdelningen med Open Access eller i iChemistry-appen. Om du väljer att öppna med iChemistry-appen får du mer funktionalitet. Med Open Access ser du endast SDB och skyddsblad.

Den här funktionen är tillgänglig från den 17 januari 2021.