Tilføj til lagerbeholdning - iChemistry mobilapp

Naviger til:
iChemistry - ansøgning > fanen Produkter > Lagersymbol i øverste højre hjørne
eller
iChemistry - ansøgning > Mere > Beholdning

bemærkning venligst, at kun administratorer med rettigheder til at håndtere lagerbeholdning vil have denne funktionalitet tilgængelig. Dette kan om nødvendigt justeres i ansøgning.

Du når funktion fra to steder:

1. Fanebladet Produkter

2. Mere > Inventar

Når du kommer til "Håndtering inventar", skal du klikke på den afdeling , du vil tilføj produkter til.

Skriv produktnavn, leverandør eller produktnummer for at søge efter produktet.

Som standard vil den søge i din internt database; dvs for produkter, som du allerede har i din organisation. Men hvis det er et nyt produkt, skal du klikke på "Søg globalt". På den måde søger du i hele den globale Intersolia -database. Når du søger i den globale database, vises en ny mulighed for at vælge Inventory market, hvis du har mere end én i din iChemistry.

I øverste højre hjørne finder du symbolet for åbning af EAN/stregkodescanneren. For at dette skal virke, skal du manuelt forbinde en EAN-kode til dine produkter.

Du kan gøre dette i smartphone-appen ved at åbne produktsiden, derefter klikke på Rediger og derefter klikke på Tilføj stregkode.

Du kan også gøre dette i ansøgning ved at gå til produkterne iSafe, derefter klikke på Rediger og derefter på Tilføj stregkode.

Når du har fundet det produkt, du vil tilføj, skal du klikke på det.

Tilføj de data, hvis du ønsker det (forbrug, mængde og stregkode) og vælg derefter "Tilføj produkt til afdeling"