Lägg till produkter - iChemistry mobilapp

Navigera till:
iChemistry smartphone-app > Fliken Produkter > Inventeringssymbolen i övre högra hörnet
eller
iChemistry smartphone-app > Mer > Inventering

Den här guiden täcker både iOS och Android versionerna för iChemistry mobilapp.

1. Logga in iChemistry mobilapp

2. Klicka på inventerings ikonen uppe till höger:

3. I första steget väljer du vilken avdelning som produkten ska läggas till i.

4. I nästa steg söker man på produkten man önskar att lägga till.

Sök egna = Sök efter produkter som finns redan i ert inventarie eller har förfrågats.

Sök globalt = Sök i den globala databasen

Uppe till höger finns en barcode symbol med en EAN scanner. Finns produkter inventerade hos er med existerande EAN koder kan man söka via denna knapp. Se artikel Streckkod i iChemistry och i appen

5. När man funnit produkten som man sökt efter, klicka på den.

6. För att lägga till produkten klicka på "Lägg till produkten till avdelningen"

7. Här kan man redan lägga in en EAN kod om så önskas: