Användarlistan

Navigera till:
Inställningar > Behörighet > Användare

Från och med den 4 november, välkomnar vi följande ändringar i användarlistan:

1. Kolumnsök / Filtrera

Du kan använda sökkriterier i alla kolumner för att filtrera ut vissa användare/egenskaper, vilket är användbart om du har ett system med många användare.

Exempelscenario med kolumnsökning: Du vill bara sortera på behörighetsgrupper som innehåller "Admin".

Exempelscenario med avancerat filter: Du vill hitta alla administratörer som har loggat in senaste gången under 2023:

Tips!

Hovra över en behörighetsgrupp för att se vilka behörigheter som är aktiverade för den specifika behörighetsgruppen.

2. Senaste inloggning

Med den nya kolumnen "Senaste inloggning" kommer du att kunna se vilka användare som aktivt använder iChemistry. Vi rekommenderar att du tittar på detta med jämna mellanrum för att ta bort inaktiva användare om någon har slutat eller liknande.

Klicka på kolumnrubriken för att sortera efter äldsta/nyaste datum:

3. Behörigheter och organisationstillhörighet

Vi lägger till tre kolumner som visar varje användares läsrättigheter, skrivrättigheter och organisatorisk tillhörighet.

Dessa inställningar bestäms när du skapar/redigerar användaren under "Organisatorisk behörighet", se bilden nedan. För att redigera en användare, klicka på användarnamnet i användarlistan.