Brugerliste

Naviger til:
Indstillinger > Tilladelser > Bruger

Fra den 4. november byder vi velkommen til følgende tre ændringer i brugerlisten:

1. Kolonnesøgning / Filter

Du vil kunne bruge søgekriterier i alle kolonner til at bortfiltrere bestemte brugere/egenskaber, hvilket kan være meget nyttigt, hvis du har et system med mange brugere.

Eksempelscenarie med kolonnesøgning : Du vil kun sortere på tilladelsesgrupper, der indeholder "Admin"

Eksempelscenarie med avanceret søgning : Du vil finde alle administratorer, der sidst var logget ind i 2023:

Tip!

Hold markøren over en tilladelsesgruppe for at se, hvilke tilladelser der er aktiveret for den specifikke tilladelsesgruppe.

2. Sidste login

Med den nye kolonne "Sidste login" vil du se, hvilke brugere der aktivt bruger iChemistry.

Vi anbefaler dig at kigge på dette lejlighedsvis for at fjerne ikke-aktive brugere.

Klik på kolonneoverskriften for at sortere efter ældste/nyeste dato:

3. Tilladelser og organisationstilhørighed

Disse tre kolonner viser, hvor hver bruger har læserettigheder, skriverettigheder og organisatorisk tilhørsforhold.

Disse indstillinger bestemmes ved oprettelse/redigering af brugeren, under Organisationstilladelser, se billedet nedenfor. For at redigere en bruger skal du blot klikke på brugernavnet i brugerlisten.