Administrera enheter

Navigera till:
Inställningar > Konfiguration > Enheter

Observera att endast administratörer med inställningsbehörighet har behörighet att administrera enheter

Ni kan begränsa vilka enheter som används i inventeringsmodulen, för Lagerhållning och Förbrukning.

Hur man tar bort enheter

1. Gå till inställningsmenyn

2. Välj Konfiguration > Enheter (om du inte kan se knappen Enheter har din användare inte behörighet)

3. Markera eller avmarkera rutorna till höger vid varje enhet.

Markera för att använda enheten i inventeringen.

Avmarkera för att dölja enheten i inventeringen.

Exempel:

Här har vi bara markerat "l" och "kg"

Därför kan ni sedan bara välja "l" och "kg" i inventeringen.

Om ni sedan tidigare har angett enheter i inventeringen, som nu har inaktiverats, kommer dessa inte att förändras, men de kan inte väljas om på nytt.