Ny EU-forordning (24. august): Uddannelseskrav for diisocyanater

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Diisocyanater opført i punkt 74 i bilag XVII må ikke anvendes som stoffer alene, som en bestanddel i andre stoffer eller i blandinger til industriel og professionel brug efter den 24. august 2023, medmindre:

a) koncentrationen af ​​diisocyanater individuelt og i kombination er mindre end 0,1 vægtprocent, eller

b) arbejdsgiveren eller den selvstændige erhvervsdrivende sikrer, at industrielle eller professionelle brugere har gennemført uddannelse i sikker brug af diisocyanater før brugen af ​​stoffet/stofferne eller blandingerne.

Kilde: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/PDF/?uri=CELEX:32020R1149&from=EN

Vi har siden 12. september 2022 tilbudt en restriktionsliste for dette, så du kan holde styr på dine kemikalieprodukter, der indeholder diisocyanater. Denne liste er givet som en standardliste for alle kunder, der opererer i EU. Tag et kig i oversigten.

Hvis du har brug for hjælp, kontakt venligst support@intersolia.com eller vores konsulenter: consulting@intersolia.com