Fødevareforarbejdning

Naviger til:
Indstillinger > Generelt > Afdelingsinfo
Rapporter > Produkt > Fødevareforarbejdning
Vælg et produkt > iSafe > Rediger

Bemærk venligst, at dette er en tilføjelsesfunktion.

Fødevareforarbejdning er en funktion, der kan være nyttig, når man håndterer kemiske produkter i samme sammenhæng som fødevarer eller fødevarerelaterede varer. Dette kan f.eks smøremidler i udstyr til belægning i emballage. Du kan markere en afdeling som "Fødevareafdeling" og produkter med fødevareforarbejdningskategorier. Brugeren angiver herefter kontakttype og anvendelsesområde. (Dette modul hjælper virksomheder, der sigter mod at opnå ISO 22000-krav).

For at markere en afdeling som "Fødevareafdeling", klik på afdelingsmændene og gå til Indstillinger > Afdelingsinfo. Hvad der sker, når du vælger at afkrydse afkrydsningsfeltet for "Fødevareafdeling" og Gem er følgende:

• Afdelingen vil derefter blive vist med ikonet af et glas og en gaffel i afdelingstræet.

• En yderligere obligatorisk opgave i risikovurdering af fødevareforarbejdning skal udføres til risikovurderinger i denne afdeling.
  • Sikkerhedsarket får et nyt afsnit med yderligere information om "Fødevareforarbejdning"

Tilføj symboler og information om produkter

Produkter kan nu mærkes med fødevareforarbejdningssymboler. Gå til iSafe > Rediger for et produkt for at tilføje et symbol.

Under basis produktinformation er det nu muligt at kategorisere deres produkt efter NFS standard.

Disse kategorier vil være synlige i iSafe med symboler og kategorioplysningerne.

Baseret på dine valgte kategorier vises ikoner under Egenskaber i iSafe:

Risikovurdering med fødevaresikkerhed

Når afdelingen er klassificeret som "Fødevareafdeling", vil der være en ekstra obligatorisk opgave i risikovurderingen. Se sidste trin i risikovurderingen.

Aktivitetssikkerhedsblad

Når risikovurderingen er underskrevet, vil aktivitetssikkerhedsarket vise et nyt afsnit med kategorioplysningerne.

Rapport - Produkter - Fødevareforarbejdning

Kilde: https://info.nsf.org/USDA/categories.html, https://www.iso.org/iso-22000-food-safety-management.html