Produkttyper

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Produkttyper bruges til at kategorisere kemiske produkter med lignende anvendelsesområder og/eller fælles egenskaber. Indtastning af produkter letter også kommunikationen mellem brugere, leverandører og myndigheder.

Vis artikeltypetræet

Gå ind i artikeltypetræet ved at klikke på knappen i sidemenuen (1) for at få vist artikeltypetræet.

Vis produkter i hver artikeltypekategori

Brug artikeltype til at navigere mellem typerne og vise, hvilke produkter du har i hver kategori, og på hvilke afdelinger.

iSafe

Produkttyper findes på iSafe i den markerede boks (1). For at tilføje og/eller fjerne produkttyper skal du klikke på rediger (2).

Tilføj artikeltype til et produkt

Klik på knappen Tilføj (3), naviger gennem artikeltype, og vælg den korrekte type.

Fjern en artikeltype

Hvis du ønsker at fjerne en artikeltype fra et produkt, skal du blot klikke på x-knappen fremhævet med rødt ved siden af ​​artikeltype (4).

Håndtering af artikeltypetræet

Naviger til siden med indstillinger for produkttypetræ ved at klikke på tandhjulet (1) -> Generelt (2) -> artikeltype (3).

På indstillingssiden er du i stand til at administrere dit produkttræ på flere måder. Det er muligt at tilføje (4), omdøbe (5), flytte (6) og slette (7) produkttyper.

Tilføj artikeltype

For at tilføje en ny artikeltype, vælg den artikeltype, du ønsker at tilføje en undergruppe i, og klik på "Tilføj".Indtast navnet på den nye artikeltype og klik på "Ja".

Tip! Inkluder det overordnede kategorinavn eller dele af det for at få en ensartet navnestruktur. Dette vil hjælpe dig og fremtidige brugere med at identificere dem lettere.

Selvom der er gjort en indsats for at sikre nøjagtighed, er denne oversættelse muligvis ikke helt fejlfri. Overvej dette, når du fortolker oplysningerne.