Produkttyper

Naviger til:
Indstillinger > Generelt > Produkttype

Produkttyper bruges til at kategorisere kemiske produkter med lignende anvendelsesområder og/eller fælles produktegenskaber. Indtastning af produkter letter også kommunikationen mellem brugere, leverandører og myndigheder.

Vis produkttypetræet

Gå ind i produkttypetræet ved at klikke på knappen i sidemenuen (1) for at få vist produkttypetræet.

Vis produkter i hver produkttypekategori

Brug produkttypetræet til at navigere mellem typerne og vise, hvilke produkter du har i hver kategori, og på hvilke underafdelinger.

iSafe

Produkttyper findes på iSafe i den markerede boks (1). For at tilføj og/eller fjern produkttyper skal du klikke på rediger (2).

Tilføj produkttype til et produkt

Klik på knappen tilføj (3), naviger gennem produkttypetræet, og vælg den korrekte type.

Fjern en produkttype

Hvis du ønsker at fjern en produkttype fra et produkt, skal du blot klikke på x-knappen fremhævet med rødt ved siden af ​​produkttypen (4).

Håndtering af produkttypetræet

Naviger til siden med indstillinger for produkttypetræ ved at klikke på tandhjulet (1) -> Generelt (2) -> Produkttype (3).

På indstillingssiden er du i stand til at håndtering dit produkttræ på flere måder. Det er muligt at tilføj (4), omdøbe (5), flytte (6) og slet (7) produkttyper.

Tilføj produkttype

For at tilføj en ny produkttype, vælg den produkttype, du ønsker at tilføj en undergruppe i, og klik på "Tilføj". Indtast navnet på den nye produkttype og klik på "Ja".

Tip! Inkluder det overordnede kategorinavn eller dele af det for at få en ensartet navnestruktur. Dette vil hjælpe dig og fremtidige brugere med at identificere dem lettere.