Ruuan prosessointi

Navigoida johonkin:
Asetukset > Yleistä > Osasto
Raportit > Tuote > Elintarvikkeiden jalostus
Valitse tuote > iSafe > Muokkaa

huomaa , että tämä on lisää .

Elintarvikkeiden jalostus on ominaisuus, joka voi olla hyödyllinen käsiteltäessä kemiallisia tuotteita samassa yhteydessä elintarvikkeiden tai niihin liittyvien tuotteiden kanssa. Tämä voi olla esim tarvikkeet laitteissa pinnoitukseen pakkaus. Voit merkitä osasto "Food grade osasto" ja tuotteet elintarvikeluokilla. Tämän jälkeen käyttäjä määrittää kontaktityypin ja käyttöalueen. (Tämä moduuli auttaa yrityksiä, jotka pyrkivät saavuttamaan ISO 22000 -vaatimukset).

Merkitse osasto "Food grade osasto", napsauta osasto ja siirry kohtaan Asetukset > Osasto . Mitä tapahtuu, kun valitset "Food grade osasto" -valintaruudun ja Tallenna, on seuraava:

• osasto näkyy sitten lasin ja haarukan kuvakkeena osasto .

• Tämän osasto arviointi varten tulee suorittaa pakollinen lisätehtävä elintarvikkeiden jalostuksen riskinarvioinnissa.
  • Käyttöturvallisuustiedotteessa on uusi osio, jossa on lisätietoja "Elintarvikkeiden käsittelystä"

Lisää tuotteisiin symbolit ja tiedot

Tuotteet voidaan nyt merkitä elintarvikejalostussymboleilla. Siirry tuotteen kohdalla kohtaan iSafe > Muokkaa ja lisää symboli.

perus alla on nyt mahdollista luokitella tuotteensa NFS-standardin mukaan.

Nämä luokat näkyvät iSafe symbolien ja luokkatietojen kera.

Valitsemiesi luokkien perusteella kuvakkeet näkyvät iSafe Ominaisuudet-kohdassa:

arviointi elintarviketurvallisuuden kanssa

Kun osasto on luokiteltu " osasto", arviointi tulee pakollinen lisätehtävä. Katso arviointi viimeinen vaihe.

Aktiviteetti

Kun arviointi on allekirjoitettu, aktiviteetti näkyy uusi osio, jossa on luokkatiedot.

Raportti - Tuotteet - Elintarvikkeiden jalostus

Lähde: https://info.nsf.org/USDA/categories.html, https://www.iso.org/iso-22000-food-safety-management.html