iChemistry opdateringer og ændringer 2023-11-04

iChemistry opdateringer og ændringer

Lørdag den 4. november 2023 opdaterer vi iChemistry med mindre funktions- og stabilitetsforbedringer, samt følgende væsentlige ændringer:

Knowlegde base på dansk

Vi tilbyder nu vores Knowlegde base på dansk! Vores Knowledge base indeholder artikler og viden om de enkelte funktioner i systemet. Klik på linket her for at se den og læse mere: Knowledge base

Nye tilladelsers grupper

Gå til Indstillinger > Tilladelser > Grupper

Fra den 4. november 2023, bliver det lettere at adminstrere jeres brugere og deres tilladelser gennem de nye/opdaterede standard grupper:

1. System admin (Tidligere navn: Adminstator)
  2. Global admin
  3. Site admin
  4. Read-only user (Tidligere navn: User)

Læs mere om det her

REACH Uddannelseskrav til diisocyanater

Under et produkt, gå til Information > Restriktions- og forbudslister

I restriktionslisten “REACH-uddannelseskrav til diisocyanater” vil der være følgende ændringer: et produkt vil fremadrettet kun optræde på listen, hvis indholdet af diisocyanater er 0,1% eller mere i vægtprocent.

Læs mere om det her

Liste over brugere

Gå til Indstillinger > Tilladelser > Brugere

Liste over brugere i iChemistry har fået nyt layout. I denne opdatering implementerer vi 3 store ændringer:

1. Filtrering og søgning i de enkelte kolonner.                                                                                                Her vil det være muligt at bruge søgekriterier i alle kolonner til at filtrere enkelte bruger/egenskaber, hvilket særligt vil være brugbart i et system med mange brugere.
  2. ”Seneste login”.                                                                                                                                                                 I denne nye kolonne vil I kunne se hvilke brugere der aktivt bruger iChemistry.
  3. Tilladelsesgruppe og organisations placering.                                                                                                         Tre nye kolonner vil blive tilføjet, som vil vise hver brugers læserettigheder, skriverettigheder og deres placering i organisationen.

Læs mere om det her

Etiketter – tilpasning af piktogramstørrelse

Under et produkt, gå til Etiketter

I denne opdatering af det nye etiketmodul, vil piktogrammerne nu endelig blive justeret automatisk afhængigt af hvor mange piktogrammer det enkelte produkts etiket skal indeholde. Tidligere havde piktogrammerne en låst minimumstørrelse, som gav udfordringer for produkter med mange piktogrammer. Dette er nu løst.

De systemer der har det tidligere etiketmodul, vil automatisk få opdateret til det nye.

Ny polsk restriktionsliste: Grænseværdier for erhvervsmæssig eksponering

Under et produkt, gå til Information > Restriktions- og forbudslister (i polske systemer)

Vi har tilføjet en ny restriktionsliste i alle polske systemer, der viser hvilke produkter der har stoffer med grænseværdierne (OEL) specifikt for Polen. Restriktionslisten vil være synlig under Information og Overblik, samt at der vil komme en advarsel op i risikovurderingen, når I opretter en risikovurdering for produkter med polske grænseværdier.

Intersolia, Gamletullsgatan 12, Halmstad, Halland 30227, Sweden, +46 35 16 20 00