iChemistry opdateringer og ændringer 2024-06-15

Lørdag den 15. juni 2024 opdaterer vi iChemistry med mindre funktions- og stabilitetsforbedringer, samt følgende væsentlige ændringer:

Ansøgning Flex - vælg dine ansvarlige

Tilvalgsmodulet Ansøgning Flex er nu endnu mere fleksibel! Tidligere var det muligt at have en enkelt skabelon for hele organisationen, så det altid var den samme person, der var ansvarlig for gennemgangen af produktet. Men nu kan du vælge forskellige personer til at være ansvarlige for de forskellige afdelinger! Det betyder, at hvis nogen indsender en ansøgning om et produkt til en bestemt afdeling, vil der kun blive sendt en e-mail til den person, der er ansvarlig for den pågældende afdeling. Hvis du er interesseret i at ændre din skabelon, kan du kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig!

AI-videoer og flersprogede hjælpevejledninger

Naviger til hjælpecenteret

Vi fortsætter med at udvikle hjælpefunktioner til at støtte dig i iChemistry.
Vi har lanceret en ny måde at guide dig gennem vores mest almindelige iChemistry-funktioner på, nemlig gennem vores nye AI-videoer, som du nu kan finde i hjælpecenteret! Når du åbner en video, kan du vælge bare at se instruktionerne, eller du kan selv klikke dig igennem trinene ved hjælp af en guidende stemme og tekst. Prøv de tre forskellige muligheder "Show me", "Try me" og "Test me", og se, hvad der fungerer bedst for din læring!

Tilladelser

Naviger til Indstillinger > Tilladelser > Grupper

Vi har lyttet til jeres feedback om, at nogle brugere foretrækker et mere enkelt system, hvor kun de funktioner, der rent faktisk anvendes, er synlige. Derfor har vi tilføjet flere tilladelsesindstillinger, så dem, der ikke har læse- eller skriveadgang til bestemte funktioner, slet ikke kan se de knapper. På den måde bliver det lettere at navigere og finde rundt i iChemistry for både erfarne og uerfarne brugere.

Justeringer af tre restriktionslister

Vi har foretaget justeringer af tre restriktionslister i forbindelse med nye lovkrav

• Listen over hormonforstyrrende stoffer hedder nu Hormonforstyrrende / Potentielt hormonforstyrrende.  Den matcher både CAS/EC-numre fra flere officielle kilder inkl. ECHA samt de nye klassificeringer for hormonforstyrrende stoffer og potentielt hormonforstyrrende stoffer, der har været gældende siden 2023: EUH380, EUH381, EUH430, EUH431.
    Læs mere her

• PBT/vPvB-listen hedder nu persistente stoffer (PBT vPvB PMT vPvM). Denne liste tager nu også højde for de nye klassificeringer, så listen matcher både med CAS/EC-numre fra f.eks. ECHA's PBT-vurderingsliste, men også følgende faresætninger: EUH440, EUH441, EUH450, EUH451. Read more (in English)

• Den danske liste over Kræftfremkaldende stoffer hedder nu Kræftfremkaldende, mutagene eller reproduktionstoksiske stoffer efter en lovændring og indeholder nu faresætninger for kræftfremkaldende, mutagene og reproduktionstoksiske stoffer i tillæg til CAS-numre. Læs mere her

Ny version af smartphone-app

Vi har for nylig udgivet vores nye, forbedrede version af smartphone-appen

Her er forbedringerne:

• Søgefunktionalitet: Søgefunktionen giver nu mere præcise og relevante resultater, hvilket gør det hurtigere og nemmere at finde det, du har brug for, uanset om du søger på et helt søgeord, en del af et søgeord eller endda dele af flere søgeord.

• Yderligere SDS'er: Appen understøtter visning af yderligere sikkerhedsdatablade (SDS), hvis du har dem på flere sprog.

• Opdateret udtryk: Vi har forbedret brugerflade på udvalgte sider, f.eks. sikkerhedsinstruktionen, afdelingsvælger i lagerbeholdningen og produktanmodningsside.

• Ny produktsektion under arbejdsprocessen: Nu vises op til tre tilknyttede produkter, hvis du klikker på en arbejdsproces. Hvis flere produkter er tilknyttede en arbejdsproces, skal du klikke på "Se alle produkter" for at se hele listen

• Leverandørens varenummer: Vi udvider feltet til leverandørens varenummer.