iChemistry opdateringer og ændringer 2024-08-10

Lørdag den 10. august 2024 opdaterer vi iChemistry med mindre funktions- og stabilitetsforbedringer, samt følgende væsentlige ændringer:

Forbedring af rapporten "Indholdsstoffer"

Naviger til Rapporter > Produkt > Indholdsstoffer

Vores mest omfattende rapport får nu tilføjet yderligere tre kolonner med værdifuld data:

• Produktlister: Viser hvilke restriktions- og forbudslister produktet indgår på.
  • Stoflister: Angiver hvilket indholdsstof der bidrager til produktets tilstedeværelse på restriktionslisten.
  • Aktiv: Angiver om produktet var aktivt eller blev afmeldt i det valgte år. Dette hjælper dig med at præsentere en fuldstændig rapport over anvendte produkter i løbet af året, selvom du er holdt op med at bruge nogle af dem.

Afdelingsdata i Oversigt

Naviger til Oversigt

Få endnu bedre indsigt i dine afdelinger med den nye Oversigt-funktion!

Fra den 10. august kan du i menuen Oversigt se fire nye klikbare overskrifter i det første felt "Afdelinger og produkter". Feltet viser nu ikke kun det samlede antal afdelinger, men også hvilke afdelinger, som har tilknyttede produkter og hvilke der ikke har. Klik på en af overskrifterne for at få en oversigt over afdelinger hvorfra der er genveje til menuerne Afdelingsinfo og Lagerbeholdning for hver afdeling. Afdelinger, hvor du ikke har til hensigt at tilføje produkter, kan markeres som inaktive i Afdelingsinfo.

Hurtigere ydeevne på afdelingssiden

Naviger til Afdelinger

Vi fortsætter med at stræbe efter et hurtigere og mere brugervenligt iChemistry. Denne gang bliver afdelingssiden betydeligt hurtigere ved kun at indlæse de oplysninger, du har valgt at se! Du kan vælge, hvilke felter du vil have vist og minimere de andre. Systemet husker, hvilke felter du ønsker at få vist, når du skifter afdeling. Oplysningerne indlæses kun, når du klikker på Udvid.

Intersolia, Gamletullsgatan 12, Halmstad, Halland 30227, Sweden, +46 35 16 20 00