Kopier en risikovurdering

Naviger til:
Værktøjer > Risikovurdering > Ny > Kopiér

Hvis du har gennemført en risikovurdering, og du er ved at foretage en meget lignende risikovurdering for et andet produkt, behøver du ikke start en helt ny risikovurdering; du kan i stedet duplikere den forrige for det nye produkt.Bemærk venligst, at alle data er kopieret fra den tidligere risikovurdering, hvilket betyder, at de er baseret på SDB for det første produkt, så du stadig skal gennemgå oplysningerne i alle steps.

Hvordan kopierer jeg en risikovurdering?

Forestil dig et scenarie, hvor du har lavet en risikovurdering for en specifik maling, og så køber du en lignende maling i en anden farve med lignende egenskaber, og du vil bruge de fleste data fra den allerede underskrevne risikovurdering.

For at kopiere den tidligere underskrevet risikovurdering, start med at klikke på det nye produkt i listen over "Produkt uden risikovurdering".

Du kommer herefter til første side af risikovurdering.Klik på Kopier:

Søg efter den tidligere underskrevet risikovurdering ved at skrive navn på aktiviteten (1) .Klik på forstørrelsesglasset (2). Klik på den højre aktivitet i listen (3) og klik derefter på Fortsæt (4).

Risikovurdering vil nu blive udfyldt med alle de data, der blev tilføjet til den tidligere underskrevet risikovurdering.Klik gennem alle steps i risikovurdering ved at klikke på Næste og foretag de nødvendige tilpasninger til det nye produkt undervejs.