Kopier en vurdering

Naviger til:
Værktøjer > vurdering > Ny > Kopi

Hvis du har gennemført en vurdering, og du er ved at foretage en meget lignende vurdering for et andet produkt, behøver du ikke starte en helt ny vurdering; du kan i stedet dubletter den forrige for det nye produkt. bemærkning venligst, at alle data er kopieret fra den tidligere vurdering, hvilket betyder, at de er baseret på SDB for det første produkt, så du stadig skal gennemgå oplysningerne i alle trinene.

Hvordan kopierer jeg en vurdering?

Forestil dig et scenarie, hvor du har lavet en vurdering for en specifik maling, og så køber du en lignende maling i en anden farve med lignende produktegenskaber, og du vil bruge de fleste data fra den allerede underskrevet vurdering.

For at kopiere den tidligere underskrevet vurdering, start med at klikke på det nye produkt i listen over "Produkter uden vurdering".

Du kommer derefter til første side af vurdering. Klik på Kopier:

Søg efter den tidligere underskrevet vurdering ved at skrive navnet på arbejdsproces (1) . Klik på forstørrelsesglasset (2). Klik på den rigtige arbejdsproces i listen (3) og klik derefter på Fortsæt (4).

vurdering vil nu blive udfyldt med alle de data, der blev tilføjet til den tidligere underskrevet vurdering. Klik gennem alle trin i vurdering ved at klikke på Næste og foretag de nødvendige tilpasninger til det nye produkt undervejs.