Hvad er et sikkerhedsblad?

Naviger til:
Min liste > Vælg et produkt > Sikkerhedsark
Min liste > Vælg en aktivitet > Sikkerhedsark

Q: Hvad er et sikkerhedsblad?

A: Et sikkerhedsblad har sikkerhedsoplysninger opsummeret fra enten SDB (sikkerhedsdatablad) eller en risikovurdering .Sikkerhedsarket kan printes ud og opbevares i nærheden, hvor produktet bruges til at forebygge og hjælpe i nødstilfælde.

Der er to typer sikkerhedsark i iChemistry:

1. Generelt sikkerhedsblad

2. Aktivitetsbaseret sikkerhedsark
Se nedenfor for beskrivelse af de to typer.

1. Generelt sikkerhedsblad

Det generelle sikkerhedsblad oprettes automatisk, baseret på information fra SDB.Gå til produkterne iSafe > Sikkerhedsark. Hvis der ikke er foretaget en risikovurdering for produktet, vil det som standard vise det generelle sikkerhedsblad.

1. Søg efter dit produkt

2. Klik på produktet

3. Klik på Sikkerhedsark

4. Hvis produktet har en risikovurdering tilknyttet, vil systemet spørge dig, om du vil se det generelle sikkerhedsblad eller det aktivitetsbaserede sikkerhedsblad. Sæt kryds i det første afkrydsningsfelt for at se det generelle sikkerhedsblad:

Sektioner, der er inkluderet i sikkerhedsarket, er baseret på, hvilke sektioner du tilmeld på, og hvordan din sikkerhedsskabelon er sat op.Hvis du vil tilføje sektioner eller ændre sektioner, bedes du kontakte supporten (support@intersolia.com).

2. Aktivitetsbaseret sikkerhedsark

Hvis en risikovurdering er blevet oprettet og derefter underskrevet i iChemistry, vil et aktivitetsbaseret sikkerhedsblad være tilgængeligt med information fra risikovurderingen. Disse inkluderer værdifulde håndteringsinstruktioner til brugeren.

Sikkerhedsarket for aktiviteten er synligt i den afdeling, hvor risikovurderingen er foretaget. Du kan også søge i det generelle søgefelt over menuen.

1. Søg efter aktiviteten

2. Klik på aktiviteten

3. Klik på Sikkerhedsark

4. ELLER søg efter det produkt, der er blevet risikovurderet.

5. Gå til iSafe > Klik på den afdeling, hvor du vil se sikkerhedsarket fra:

6. Klik på Sikkerhedsark og vælg derefter at se det aktivitetsbaserede sikkerhedsark:

Hvis du i risikovurderingen har valgt at vise informationen fra SDB (sikkerhedsdatabladet), og produktet indeholder farepiktogrammer, vil disse blive vist i toppen af ​​det aktivitetsbaserede sikkerhedsblad.Hvis du har valgt andre farepiktogrammer, vil disse blive vist under lokal information.

Rediger sikkerhedsseddel

Dette er en tilføjelsesfunktion til avancerede brugere.

Hvis sikkerhedsarket er blevet redigeret i sikkerhedsarkeditoren i risikovurderingen, vil det vise et "udgavenr." og "Udgivelsesdato".

Efter sidste trin i risikovurderingen er udført, kommer knappen til Rediger sikkerhedsbladet frem.

Her kan du redigere oplysninger fra alle sektioner undtagen håndteringsvejledningen, som udført direkte i risikovurderingen.

Klik på Safety Sheet Editor for at begynde redigeringen.

Klik på "Skjul alle", hvis du vil have et oversigt over de afsnit, du kan arbejde med.