Ofte stillede spørgsmål om cybersikkerhed

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Gælder iChemistry og iDistributor

Q. Hvor opbevares data?

EN. Data gemmes i datacentre i Microsoft Azure-regionen i Vesteuropa. Et katastrofeoprettelsessted er tilgængeligt i det vestlige Centraleuropa.

Q. I hvilke lande opbevares data?

EN. I Irland, Holland og Tyskland.

Q. Har du Single Underskriv on tilgængelig?

EN. Ja, det er som en mulighed. Vi understøtter SSO med SAML 2.0 eller Microsoft Azure AD.

Q. Er MFA tilgængelig?

EN. Nej, ikke som selvstændig funktionalitet i ansøgning, men via SSO og din egen løsning.

Q. Hvordan er data i hvile krypteret?

EN. Data i hvile er krypteret med AES 256 bit.

Q. Hvordan krypteres data i transit?

EN. Dataene i transit er krypteret med 256 bit SSL.

Q. Hvordan opbevares dataene?

EN. Alle data gemmes i deres egen database.

Q. Hvordan laver du backup

EN. Sikkerhedskopiering udføres dagligt, ugentligt, månedligt og årligt. Ét kopiér holdes altid offline.

Q. Har du et websted for gendannelse efter katastrofe?

A.Ja, det har vi, det er placeret i Microsoft Azure i det vestlige Europa.

EN. I tilfælde af hændelse i primær lokation vil data blive gendannet på vores sekundære lokation.

Q. Hvad er dit RTO (recovery time goal)?

EN. Genopretning efter en katastrofe kan tage op til 48 timer, før tjenesten er gendannet til normal tilstand.