Hvorfor vises stregkoden i tal? (EAN)

Naviger til:
Produkt > Etiket
Produkt > Sikkerhedsblad

Q: Hvorfor viser etiketten og/eller sikkerhedsarket kun stregkoden (EAN) i tal?

A: For at oprette en etiket/sikkerhedsark med stregkode (EAN), skal din internt computer have en stregkode (EAN) skrifttype downloadet.

Download stregkode (EAN) skrifttype

Der er flere gratis stregkodeskrifttyper at downloade fra internettet. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du downloader en stregkodeskrifttype til din computer, anbefaler vi, at du kontakter din IT- afdeling for at få hjælp.

Eksempel: https://fonts2u.com/category.html?id=70 (se under Stregkode)

Følg instruktionerne, der er knyttet til skrifttypen, hvordan du implementerer og genstarter iChemistry (eller genstart din computer). Efter substitutionsvalg vil stregkoden være synlig på etiketten/sikkerhedsarket.