Skriv ut flera SDB /skyddsblad / WPI samtidigt

Förteckningar > Utskrift

Utskrift

1. Gå till Förteckningar > Utskrift

2. Här kan du välja mellan: Aktivitet, SDB, Skyddsblad eller WPI.

Aktivitet: Aktivitetsbaserat skyddsblad som skapas utifrån produktens riskbedömning.

SDB: Produktens säkerhetsdatablad.

Skyddsblad: Generiska skyddsbladet som automatgenereras utifrån informationen i produktens SDB.

WPI: Workplace instruction (Tysk riskbedömning)

Skriv ut eller ladda ner dokument

1. Välj aktuell avdelning i organisationsträdet till höger i systemet. Markera vilka produkter ni önskar att skriva ut. Välj alla genom att klicka i den översta boxen.

2. Klicka sedan på "Skriv ut"-knappen i den vänstra toppmenyn för att skriva ut.

3. Klicka på "Ladda ner"-knappen i den vänstra toppmenyn för att ladda ner PDF-dokument.