Enkel

Gäller för: iChemistry

Finns att hitta: Meny > Förteckningar > Produkter

I Enkel förteckning finns alla produkter och dess leverantörer listade, samt förbrukning och lagerinformation som lagts in vid inventering.

Använd olika Kriterier för att filtrera vilka produkter som ska vara med i listan, som till exempel produktnummer och/eller leverantör.

Välj hur förteckningen ska visas;

Vald avdel. visar den avdelning som är markerad i organisationsträdet.

Underavdel. visar produkter på vald avdelning och dess underavdelningar.

Summera visar en summerad produktlista från vald avdelning och nedåt i organisationsträdet.

Klicka på symbolen i kolumnen SDB för att öppna säkerhetsdatabladet i ett nytt fönster.

Exportera förteckningen till Excel genom att klicka på Excel-symbolen i högra hörnet av förteckningen.