applikasjon

Navigere til:
Verktøy > Applikasjon
Vær oppmerksom på at dette er en tilleggsfunksjon.

Søknadsprosessen

Har du en prosess på plass for å sikre at nye kjemikalier blir gjennomgått på riktig måte før de legges til inventaret ditt?

En vesentlig del av kjemikaliehåndteringen din er å ha en rutine for introduksjon av nye kjemiske produkter. Alle søknader bør vurderes med hensyn til om et nytt kjemisk produkt er absolutt nødvendig, om det finnes bedre alternativer tilgjengelig, og kun introdusere produkter som er essensielle og kan håndteres trygt.

Arbeidsflyten i iChemistry

Avhengig av hvilken type søknadsmodul du har, benytter du enten et standardskjema, eller du har såkalt Application Flex , hvor du har mulighet til å tilpasse søknadsskjemaet nøyaktig til dine behov. Det er mange alternativer for å tilpasse skjemaet, f.eks avmerkingsbokser, fritekst, rullegardinmenyer, informasjonsbokser etc.

Ta kontakt med kundeservice på support@intersolia.com hvis du trenger å revidere søknaden eller gjennomgangsskjemaet.

I iChemistry søker brukere om produkter ved å fylle ut søknadsskjemaet, som de finner i øvre høyre hjørne.

Søkeren fyller ut skjemaet, og deretter sendes en e-post til ansvarlig person for gjennomgang. I tillegg til lenken som ble sendt i e-posten, kan anmelderen også få tilgang til aktive applikasjoner ved å gå til Verktøy > Applikasjoner.

Bedømmeren enten godkjenner eller avslår søknaden og en e-post sendes deretter til søkeren.

Dersom produktet godkjennes, vil det automatisk lagres i den valgte avdelingen.

Hvis du er interessert i Application flex-funksjonen, vennligst kontakt din kontoadministrator eller kundeservice på support@intersolia.com