Ruuan prosessointi

Navigoida johonkin:
Asetukset > Yleiset > osaston tiedot
Raportit > Tuote > Elintarvikkeiden jalostus
Valitse tuote > iSafe > Muokkaa

Huomaa, että tämä on lisäominaisuus.

Elintarvikkeiden jalostus on ominaisuus, joka voi olla hyödyllinen käsiteltäessä kemiallisia tuotteet samassa yhteydessä elintarvikkeiden tai niihin liittyvien tuotteiden kanssa. Tämä voi olla esim voiteluaineita tarvikkeet pakkauksen pinnoitukseen. Voit merkitä osasto "elintarvikeosasto" ja tuotteet elintarvikeluokilla.Tämän jälkeen käyttäjätunnus määrittää kontaktityypin ja käyttöalueen.(Tämä moduuli ohjey yritykset, jotka pyrkivät saavuttamaan ISO 22000 -vaatimukset).

Merkitse osastoksi "Food grade Department", napsauta osastomiehiä ja siirry sitten kohtaan Asetukset > osaston tiedot.Mitä tapahtuu, kun valitset "Food grade Department" -valintaruudun ja Tallenna, on seuraava:

• Osasto näkyy sitten lasin ja haarukan kuvakkeena osastopuussa.

• Tämän osaston riskinarvioinnit tulee suorittaa pakollinen lisätehtävä elintarvikkeiden jalostuksen riskinarvioinnit.
  • Käyttöturvallisuustiedotteessa on uusi Jaosto, jossa on lisätiedot "Elintarvikkeiden käsittelystä"

Lisää tuotteisiin symbolit ja tiedot

Tuotteet voidaan nyt merkitä elintarvikealan symboleilla. Siirry tuotteen kohdalla kohtaan iSafe > Muokkaa ja lisää symboli.

Perustuotetiedot on nyt mahdollista luokitella tuotteensa NFS-standardin mukaan.

Nämä luokat näkyvät isafe symbolit ja luokkatietojen kera.

Valitsemiesi luokkien perusteella kuvakkeet näkyvät isafe Ominaisuudet-kohdassa:

riskinarviointi elintarvikkeiden jalostusturvallisuuden kanssa

Kun osasto on luokiteltu "elintarvikeosastoksi", riskien arvioinnissa on ylimääräinen pakollinen tehtävä. Katso riskinarvioinnin viimeinen vaihe.

Aktiviteetti turvallisuusohje

Kun riskinarviointi on allekirjoitettu, toimintaturvallisuustiedotteessa näkyy uusi osio, jossa on luokkatiedot.

Raportti - Tuotteet - Elintarvikkeiden jalostus

Lähde: https://info.nsf.org/USDA/categories.html, https://www.iso.org/iso-22000-food-safety-management.html