Start en ny risikovurdering

Naviger til:
Værktøjer > Risikovurdering

I risikovurderingermodul finder du påbegyndte og underskrevet risikovurderinger samt en liste over hvilke produkt der ikke har en risikovurdering, i den valgte afdeling.Husk at placere dig i den højre afdeling i organisationstræet, inden du start arbejdet med risikovurdering af produkt.

Her er en forklaring på de forskellige symboler:

Rød flag: Produkt mangler en risikovurdering.Risikovurdering skal udført.

Gul flag: Risikovurdering bearbejdes

Gul flueben: Færdig risikovurdering, der skal underskrevet.

Grøn flueben: Afsluttet og underskrevet risikovurdering.

Prioriter

I risikovurdering modul i iChemistry finder du en anbefalet prioritetsværdi for hvert produkt, der endnu ikke har en risikovurdering, fra højeste prioritet (1) til laveste prioritet (5).

Nummer er hovedsageligt baseret på faresætninger i sikkerhedsdatabladet og kan bruges som rettesnor for, hvilke produkt man skal start med.

Start en ny risikovurdering

For at start en ny risikovurdering skal du klikke på et af produkterne på listen, eller start en tom risikovurdering ved at klikke på Ny øverst til venstre.Der kan du så vælge et eller mere produkt og begynde de forskellige trin i risikovurdering.

Føler du, at du har brug for hjælp til at komme i gang med risikovurderingsarbejdet, hjælper vores konsulenter gerne.

Kontakt dem direkte på consulting@intersolia.com

Du kan også kontakte din Konto manager, eller kontakte kundeservice, så hjælper vi dig videre:

support@intersolia.com