Egne dokumenter

Naviger til:
Værktøjer > Egne dokumenter

Hvis du navigerer til Værktøjer > Egne dokumenter, finder du de dokumenter, du har tilføjet.

Klik på Tilføj for at tilføje et dokument.

Vælg URL , hvis du linker til et dokument, eller Fil , hvis du ønsker at uploade f.eks. et PDF-dokument.

Efter tilføjelse af dokumentet kan du vælge at koble det til en afdeling og/eller et produkt.

Hvis du forbinder den til en afdeling , vil dokumentet være synligt fra knappen Afdelinger (1). Stien vil være synlig (2), se billedet nedenfor:

Du finder dem også i dokumentmodulet, via Værktøjer > Dokument, under fanen "Valgt afd."

Hvis du klikker på fanen "Afdelinger", kan du stå på den øverste afdeling og se alle dokumenter knyttet til underafdelinger, læg mærke til kolonnen "Placering":

Hvis du forbinder dokumentet med et produkt , vil dokumentet være synligt i iSafe for det pågældende produkt:

Og kan også findes under Produktrelateret i dokumentmodulet:

For at fjerne et dokument kan du klikke på "x" i højre kolonne.

Hvor finder jeg andre dokumenter?

Fra januar 2024 viser dokumentmodulet kun dokumenter, som du selv har tilføjet. Andre dokumenter såsom yderligere SDB'er på andre sprog, eksponeringsscenarier og tekniske datablade kan findes følgende steder i iChemistry:

Yderligere SDB (yderligere markeder):

• Synlig i linkrapport
  • Synlig på iSafe side 1 (eller infoside, hvis du ikke har iSafe)

Tekniske datablade:

• Synlig på iSafe side 1 (eller infoside, hvis du ikke har iSafe)

Eksponeringsscenarier:

• Synlig i ES-modul, når aftale har tilføjelsesfunktion "Eksponeringsscenarie" med modul/rapport
  • Hvis der ikke er noget ES-modul, er dokumentet synligt på iSafe side 2
  • Synlig i iSafe side 1 HVIS kunden har ES-modul, og det har vi aktiveret. (DocType indstillet af SLS)