Rapporter: Generelle oplysninger

Naviger til:
Rapporter

Vil du gerne se en produktliste (rapport) for en bestemt afdeling, eller måske for hele din organisation?

Naviger til knappen Rapporter i menurækken.

Vælg hvilken rapport du er interesseret i

Nogle rapporter er inkluderet i alle systemer, såsom basisrapport, og nogle rapporter er Valgfrit/tilføjelsesrapporter.

De mest brugte rapporter findes under Rapporter > Produkt .Fælles for dem er Kolonner: handelsnavn, produkt nummer og et link til SDB for hvert produkt.Andet fra det, anbefaler vi dig blot at klikke dig rundt i de forskellige rapporter, for at sætte dig ind i, hvad de viser.

Vælg, hvordan rapporten skal vises

1. Vælg først en afdeling i afdelingstræet til højre.

Så har du mulighed for at vise produkt fra en bestemt afdeling eller vælge også at inkludere produkter fra underafdelingerne:

2. Valgt afd .: Denne mulighed vil vise eksisterende produkt fra den valgte afdeling i organisationstræet.

3. Afdelinger : Valg af denne mulighed vil vise eksisterende produkt fra den valgte afdeling og dens underafdelinger, sorteret efter hver afdeling.Hvis et produkt vises i flere underafdelinger, vil det blive vist flere gange i overensstemmelse hermed. En ekstra kolonne for "Placering" vises til højre.

4. Opsummer : Denne mulighed giver en opsummeret liste over den valgte afdeling og dens underafdelinger. Produkt, der er oplagret i flere underafdelinger, vil kun blive vist i én række i den opsummerede rapport.

Søg- og filtreringskriterier

Der er tre måder at søg og filtrere dine data på.

1. Søg i alle felter

Brug primært dette felt til simple søgninger, såsom produktnavne.

2. Kolonnesøgning

Brug kolonnesøgning, hvis du vil søg efter specifikke kriterier og kombinere dem.

For eksempel kan du søge efter Hazard Statement: H317 i kombination med klassificering: Skin Sens.1a for at søg efter stærkt allergifremkaldende produkt.

3. Avanceret filter

Her er muligheden for dem, der skal udføre avanceret filtrering. Du kan oprette betingede grupper for at kombinere flere søgekriterier. Brug OG/ELLER-kriterier mellem både kriterier og betingede grupper.

For eksempel kan du søg på faresætning: H317 "ELLER" H334 i kombination med ny betinget gruppe "AND" Skin sens 1a.