Arkiv en vurdering

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Naviger til:
Værktøjer > vurdering



Hvis vurdering ikke længere er relevant for operationen, og arbejdsproces ikke længere udføres, kan du arkiv vurdering.


1. Klik på den arbejdsproces , du vil arkiv

2. Klik på Arkiv



Risikovurderinger, der er blevet arkiveret, kan tilgås via knappen Arkiveret i vurdering .


Når en vurdering ændres og underskrevet, oprettes en ny version af vurdering , for at se tidligere versioner klik på udgivelsesdatoen.



Selvom der er gjort en indsats for at sikre nøjagtighed, er denne oversættelse muligvis ikke helt fejlfri. Vær venligst opmærksom på dette, når du fortolker oplysningerne.


Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.