Arkiver en risikovurdering

Naviger til:
Værktøjer > Risikovurdering

Hvis risikovurderingen ikke længere er relevant for operationen, og aktiviteten ikke længere udføres, kan du arkivere risikovurderingen.

1. Klik på den aktivitet, du vil arkivere

2. Klik på Arkiver

Risikovurderinger, der er blevet arkiveret, kan tilgås via knappen Arkiveret i risikovurderingslisten.

Når en risikovurdering ændres og underskrives, oprettes en ny version af vurderingen, for at se tidligere versioner klik på udgivelsesdatoen.