Afdelinger i Oversigt

Denne artikel er blevet oversat med maskinoversættelse.

Her er en oversigt over, hvor mange afdelinger du har, og om der er afdelinger, der mangler produkter. Nogle afdelinger er oprettet udelukkende til den organisatoriske struktur og bør ikke indeholde nogen produkter; disse kan markeres som inaktive.

Disse funktioner, som er tilgængelige under "Oversigt > Afdelinger og produkter", er designet til at give dig bedre indsigt i dine afdelinger og strømline dine ledelsesopgaver. Denne artikel vil forklare de fire klikbare overskrifter: Antal afdelinger, Afdelinger , der ikke er beregnet til lager, Afdelinger med aktiveret af lager og

Afdelinger , der mangler produkter.

Antallet af listede afdelinger og underafdelinger er baseret på den afdelinger , du aktuelt har valgt i organisationstræet

Antal afdelinger

funktion "Antal Afdelinger " viser det samlede antal af alle afdelinger og underafdelinger i din organisation.

Afdelinger, der ikke er beregnet til inventar

funktion " Afdelinger, der ikke er beregnet til beholdning" identificerer afdelinger , der ikke bør have nogen produkter anført under deres beholdning. Dette er især nyttigt for administrative eller afdelinger , der ikke håndterer kemiske produkter . For at sikre nøjagtig lagerstyring anbefaler vi, at du markerer alle afdelinger , der ikke bør have produkter, som "Beholdning er ikke tilladt i denne afdelinger. Udelad fra oversigt." inden for afdelinger (se "Flere handlinger" nedenfor).

Afdelinger med inventar aktiveret

funktion " Afdelinger med aktiveret af lager" fremhæver afdelinger , der i øjeblikket har aktiveret lagerstyring. Dette hjælper dig med hurtigt at identificere, hvilke afdelinger der aktivt administrerer produkter og sikrer, at lagerrelaterede opgaver bliver håndteret korrekt.

Afdelinger , der mangler produkter

funktion " Afdelinger , der mangler produkter" viser afdelinger med lagerstyring aktiveret , men ingen produkter opført i deres lager. Denne funktion er afgørende for at sikre, at alle relevante afdelinger er inventeret med nødvendige produkter. Ved at identificere disse huller kan du straks tage skridt til at tilføj de nødvendige produkter.

Flere handlinger

Under hver overskrift kan du gå direkte til "Rediger afdeling " og "Håndtering beholdning" ved at bruge knappen yderst til højre i hver afdelings række, kaldet "Flere handlinger". Denne funktion giver hurtig adgang til de mest relevante handlinger for hver afdeling, hvilket forbedrer din evne til at håndtering din organisations struktur og beholdning problemfrit.

Selvom der er gjort en indsats for at sikre nøjagtighed, er denne oversættelse muligvis ikke helt fejlfri. Overvej dette, når du fortolker oplysningerne.

Indholdet af denne artikel er beskyttet af ophavsret og må ikke gengives uden tilladelse. ©